BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  GÜNCEL

Salih Roma sorunu cevapsız bıraktı ama...

Şampiyon Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan, memleketi Marmaris’te Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği imza gününe katıldı. Genç yıl...

Abone ol

Şampiyon Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan, memleketi Marmaris’te Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği imza gününe katıldı. Genç yıldız, İtalya’nın Roma takımına transferi ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Salih’in Roma’ya transferine sıcak baktığı ve ailesinin de bu transferi çok istediği öğrenildi.
İtalya’nın Roma takımına transferi gündemde olan Salih Uçan, Spor Toto Süper Lig’in sona ermesiyle birlikte verilen arada 15 günlük tatil için memleketi Marmaris’e geldi. Uçan, yat limanında Marmaris Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği imza gününe katıldı. Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan genç yıldız, forma imzalayarak sevenleri ve Fenerbahçeli taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Marmaris’te tatil yapan yabancı turistler de genç futbolcuyu görünce fotoğraf çektirip forma imzalattılar.

ROMA TRANSFERİ SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI
Salih Uçan spor camiasında son günlerde çok konuşulan Roma takımına transferi konusundaki soruları yanıtsız bıraktı. Ancak yakın çevrelerden edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe’de bu sezon az sayıda forma şansı yakalayan genç yıldızın Roma’ya transfer olmaya sıcak baktığı ve ailesinin de bu transferi çok istediği gelen bilgiler arasında.

"HAYALLERİM GERÇEK OLDU"
Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan, imza gününde yaptığı açıklamada, çocukluğundan bu yana futbolcu olmayı hayal ettiğini bu hayalini Marmaris Belediyespor ve Bucaspor sayesinde Fenerbahçe’ye transfer olarak gerçekleştirdiğini söyledi.
Öte yandan Salih Uçan’ın transferinde kararlı olan Roma’nın yıldız futbolcuyla görüşmek üzere Marmaris’e kulüp yöneticilerini gönderdiği ileri sürüldü.
(İHA)