BIST 9.645
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25
HABER /  SPOR

Salah'tan Liverpool'a hayat öpücüğü

Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool, Anfield'da ağırladığı Tottenham'ı 90. dakikada yıktı ve kritik bir zafere imza attı.

Abone ol

İngiltere Premier Lig'de  Manchester City ile birlikte kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Liverpool, dev maçta ligin güçlü ekiplerinden Tottenham'ı konuk etti.

Tottenham karşısında üstünlük golünü bulmakta gecikmeyen Liverpool, 16. dakikada Brezilyalı yıldızı Roberto Firmino ile 1-0 öne geçti. İlk yarıyı tek golle önde kapatan Liverpool, ikinci yarıda ise soğuk terler attı.

70. dakikada Tottenham adına sahneye çıkan Lucas Moura, skor tabelasını 1-1'e eşitlerken kalan dakikalar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Puan kaybına tahammülü olmayan Liverpool'u 90. dakikada Mohamed Salah ipten aldı.

Takımın Mısırlı yıldızı Salah, son dakikalarda attığı bu golle takımına hayat öpücüğü verdi ve Liverpool, Tottenham'ı 2-1 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı.

Kritik maçtan galibiyetle ayrılmayı başaran Liverpool, puanını 79'a yükseltti ve Manchester City'nin iki puan önünde zirvede yerini aldı. Ancak Manchester City'nin Liverpool'dan bir maç eksiği bulunuyor. Tottenham ise aldığı yenilgiyle 61 puanda kaldı ve Şampiyonlar Ligi biletini riske attı.