BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sakatlanan futbolcu için seferberlik

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde oynanan amatör küme maçında sakatlanan oyuncu, stadyumda ambulans olmaması sebebiyle dakikalarca beklemek zoru...

Abone ol

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde oynanan amatör küme maçında sakatlanan oyuncu, stadyumda ambulans olmaması sebebiyle dakikalarca beklemek zorunda kaldı. Sahaya gelen ambulans, bu kez inşaat malzemeleri sebebiyle içeriye giremedi.
Karadeniz Ereğli Beyçayırı Stadı’nda 2. amatör küme mücadelesinde Cumaspor ile Balıspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-1 Cumaspor’un üstünlüğü ile devam ederken 35. dakikada Balıspor’dan Şenol Dikmen yaşanan bir pozisyonda sakatlandı. Takım arkadaşları tarafından saha kenarına alınan amatör futbolcu acılar içerisinde kıvranırken, kendisi için ambulans çağrıldı.
Stadyumun giriş kısmındaki inşaat malzemeleri sebebiyle ambulans sakatlanan oyuncunun yanına ulaşmakta güçlük çekti. İnşaat malzemelerinin kaldırılması ile saha kenarına gelen ambulanstaki sağlık görevlileri sakatlanan futbolcuya müdahalede bulundu. Sedye ile ambulansa taşınan Şenol Dikmen Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

FUTBOLCULARDAN TEPKİ
Sakatlanan futbolcunun saha kenarında dakikalarca ambulans beklemesine ise iki takımın futbolcu ve teknik heyeti tepki gösterdi. Balıspor Teknik Sorumlusu Güven Kasapoğlu, stadyumda ambulans bulunmamasına sert tepki göstererek, yetkililerin önlem almasını istedi. Kasapoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu tek kelimeyle rezilliktir. Hangi yüzyılda hangi şekilde spor yapıyoruz? Biz buraya gelip gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için çaba sarf ediyoruz. Çok üzgünüm, söyleyecek bir şey yok. Bu Ereğli hiçbir şekilde çağ atlayamaz. Bizim verdiğimiz transfer ve saha paraları nereye gidiyor? Bu insanlar bu kadar mı aciz? Kardeşimiz şurada ölse ambulans yok" dedi.
Karşılaşmada sakatlanan futbolcunun omzunun çıktığı ve tedavisine devam edildiği öğrenildi. Mücadele Cumaspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.
(İHA)