BIST 10.003
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.438,76
HABER /  DÜNYA

Sahte ”Sinan Engin’i uyardı

Spor yorumcusu Sinan Engin, adına Twitter’da sahte hesap açan kişiye, avukatı aracılığıyla ihtarname gönderdi.<br/>Beyaz TV spor yorumcusu S...

Abone ol

Spor yorumcusu Sinan Engin, adına Twitter’da sahte hesap açan kişiye, avukatı aracılığıyla ihtarname gönderdi.
Beyaz TV spor yorumcusu Sinan Engin, Twitter’da “@SinanEnginByzTv " hesabıyla yer alan kişiye, avukatı aracılığıyla ihtarname gönderdi. Söz konusu ihtarnamede şu ifadeler yer aldı:
“İhtarnamedir. Kullanmakta olduğunuz @SinanEnginByzTv adlı twitter hesabı ile müvekkilimizin adı, soyadı ve profil fotoğrafı ve diğer fotoğrafları taklit ve kullanmak suretiyle sahte profil hesabı kullanmaktasınız. Söz konusu sahte profil hesapta müvekkilimiz Sn. Sinan Engin adına ve sanki ona aitmiş gibi bir takım yorum ve açıklamalarda bulunmaktasınız. Bu eylemin TCK kapsamında suç teşkil etmesi ve sahte profil hesabınızda yapılan paylaşımlarınızın, müvekkilimizin şeref ve saygınlığını rencide etmesi sebebiyle, 5651 sayılı yasanın 9.maddesi uyarınca tarafınızca oluşturulan @SinanEnginByzTv profilinin kapatılarak iş bu profil hesabın içerisindeki tüm @SinanEnginByzTv içeriklerin 2 gün içerisinde çıkartılmasını tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla vekaleten ihtar ediyoruz” denildi.

7 BİN 252 TAKİPÇİSİ OLAN SAHTE HESAPTAN ATILAN BAZI TWEET’LER
- Böylede olmaz be BJK
- Herkese selamlar
- Galatasaray- Real Madrid 1-6 bitmesine ne diyorsunuz???
- Herkese selamlar nasılsınız milli takımı nasıl buldunuz bençe hiç güzel bi maç değıldi
(İHA)