BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78
HABER /  GÜNCEL

Sahte para ile alışveriş yapmaya çalışan 2 kişi gözaltına alındı

Bolu'da meydana gelen olayda sahte para ile bir işyerinden alışveriş yaptığı öne sürülen 2 şüpheli genç gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde 6 bin 700 TL sahte para bulundu.

Abone ol

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabah saatlerinde bir ihbar aldı. Ekipler, kent merkezindeki bir işyerinden sahte parayla alışveriş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Polis, ihbar üzerine sahte para ile alışveriş yapan Ç.C.(29) ve C.Ş.'yi yaka paça gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 6 bin 700 TL sahte para ele geçirildi.

Sabıkalı çıktı
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ç.C. ve C.Ş. adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Ç.C.'nin daha önce de sahte para suçundan sabıkası olduğu, C.Ş.'nin ise yaralama suçundan 2 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Kameramanlara tepki
Şüpheliler, adliyeye sevk edildikleri sırada kendilerini görüntüleyen gazetecilere de 'Niye çekiyorsunuz. Çekmeyin' diyerek tepki gösterdi. Ç.C.'nin adliye önünde bekleyen ağabeyi de gazetecilerin çekim yapmasını engellemeye çalıştı.