BIST 11.007
DOLAR 42,58
EURO 49,65
ALTIN 5.763,08

Sahnelere Gülben Ergen nefes kesen dekoltesiyle geri döndü fırtınalar estirdi

Sahnelere Gülben Ergen nefes kesen dekoltesiyle geri döndü fırtınalar estirdi

4 ayın ardından, Gülben Ergen, sahnelere hızlı bir geri dönüş yaptı. Bodrum'da sahne alan Gülben Ergen, cesur, yırtmaç detaylı kıyafetiyle herkesi büyüledi.

Sahnelere Gülben Ergen nefes kesen dekoltesiyle geri döndü fırtınalar estirdi - Resim: 1

Mart ayında Türkiye'ye sıçrayan koronavirüs nedeniyle ailesiyle evine kapanan Gülben Ergen, normalleşme sürecinin başlamasıyla sahnelere geri döndü. Enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan şarkıcıya bir ara meslektaşı Serkan Kaya eşlik etti. 

Sahnelere Gülben Ergen nefes kesen dekoltesiyle geri döndü fırtınalar estirdi - Resim: 2

Ergen, dünden bugüne hit olmuş şarkılarının yanı sıra yenilenmiş repertuvarından şarkılarını Bodrum'da kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi. 

Sahnelere Gülben Ergen nefes kesen dekoltesiyle geri döndü fırtınalar estirdi - Resim: 3

Şıklığı ve enerjisiyle izleyenlere eğlenceli saatler yaşatan Gülben Ergen, Tolga Çam imzalı kıyafeti ile de beğeni topladı. 

İşte konserden o anlar

Sahnelere Gülben Ergen nefes kesen dekoltesiyle geri döndü fırtınalar estirdi - Resim: 4

Dört ay sonra sahnelere geri dönen neşeli ve enerjik tavırlarıyla Gülben Ergen, kendisini izleyenlerden bol bol alkış aldı.