BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Sahnede taciz olayı büyüyor!

Sahnede taciz olayı büyüyor!

Bu hafta magazin dünyasında neler oldu?

Sahnede taciz olayı büyüyor!

Bu hafta magazin dünyasında neler oldu?

Sahnede taciz olayı büyüyor!

ŞİMDİ DE BEBEĞİNİ YAPTILAR!

Survivor'un en dikkat çeken ismi Nihat Doğan'ın şimdi de bebeğini yaptılar. İSMEK (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları) tarafından 14. gerçekleştirilen geleneksel yıl sonu sergisinde bulunan Nihat Doğan'ın bebeği sergide en beğenilen VE dikkat çeken ürün..

Sahnede taciz olayı büyüyor!

SÜPERSTAR'DAN SÜPER ÇÖZÜM!

Daha önce beste aldığı isimlerle sorun yaşayan Ajda Pekkan, son albümünde dengeleri gözetti
İki dostu Sinan Akçıl ile Tarkan'ı kırmayacak bir formül üretti!

DENGE SAĞLAMAK ZOR
Ne şiş yandı ne kebap! Ajda Pekkan, 'Farkın Bu' adını taşıyacak yeni albümünü ay sonunda çıkarıyor. Ünlü sanatçıyı en çok uğraştıran şey dengeleri gözetmek oldu. Pekkan, albümüne iki beste verip gece gündüz kendisiyle çalışan Sinan Akçıl ile şarkı alıp düet yaptığı Tarkan arasındaki dengeyi şöyle sağladı:

BİRİ ÇIKIŞ, BİRİ DE KLİP

Süperstar, albümün çıkış şarkısı olarak Tarkan imzalı 'Yakar Geçerim'i seçti ve radyolara gönderdi. Sinan Akçıl'ı ise ilginç bir şekilde onore etti. Sabah'ın haberine göre, Pekkan albümüne; Akçıl'ın imzasını taşıyan 'Farkın Bu' adını verdi, hem de ilk klibini ondan aldığı 'Arada Sırada' şarkısına çekiyor.

ÜÇ KEZ KRİZ YAŞADI
Ajda Pekkan, daha önce 'Hadi Gel' şarkısı yüzünden Serdar Ortaç'la, 'Aşklayalım' şarkısı yüzünden de Şehrazat'la kriz yaşamıştı. Fikret Şeneş ise "Adımı söylemedi" diye bir dönem Pekkan'a küsmüştü.

Sahnede taciz olayı büyüyor!

SAHNEDEKİ TACİZ OLAYI BÜYÜYOR

Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sunduğu "2.Sayfa" programına telefonla bağlanan Gencay Gürün Ataizi'ni yalanladı...


"HANDE'NİN HAYAL DÜNYASI ÇOK GENİŞ"


Hande Ataizi'nin "Cihan Ünal'la yaşadığım rahatsızlığı Gencay Gürün'e söyledim. Bana 'Şekerim çok haklısın " şeklindeki açıklamasına oyunun sahnelendiği Tiyatro İstanbul'un kurucusu Gencay Gürün'den yalanlama geldi.

Gencay Gürün,'2. Sayfa' programına bağlanıp: "Hande bana asla böyle bir söylemedi. Söylediyse 'Adım Gencay Gürün değil'. O kadar eminim! Hande doğruları söylemiyor. Hayal dünyası çok geniş. Eğer böyle bir şikayet duysaydım şok geçirir, şaşkınlıktan düşüp bayılırdım. Hande daha önce de tiyatromuz tarafından sahnelenen 'Dönme Dolap' adlı oyunu okuma provaları sırasında bırakıp gitti. Kendisine çok istiyor, araya aracılar koyuyor diye ikinci bir şans verdik. Cihan Ünal ile rol aldığı 'Özel Hayatlar' sayesinde kaybettiği şöhretini geri kazandı. Bu sayede televizyondan yüksek ücretli bir iş kaptı. Yorulmamak ve daha rahat bir hayat sürmek için de oyunu doğru olmayan bir iddiayı kullanıp yarım bıraktı. Perdeyi kapattırdı. Bize attığı mesajları açıklayacağız."