BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Türkiye’nin beşinci yüz nakli yapılan hastası Recep Sert’i Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ziyaret etti...

Abone ol

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Türkiye’nin beşinci yüz nakli yapılan hastası Recep Sert’i Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ziyaret etti.
Vali Öztürk’ü, AÜ Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Sağlık İl Müdürü Adem Bilgin, AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Geçici ve AÜ Hastanesi Tıp Fakültesi Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan karşıladı. Beraberindekilerle yüz nakli yapılan Recep Sert’in odasına çıkan Vali Öztük, hastane çıkışında açıklama yaptı.

"ELİYLE SELAMLADI"
Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Vali Öztürk, "Gayet iyi. Her şey yolunda. Eskilerini televizyonlardan seyretme imkanı buldum. Ama hocamızın söylediğine göre mukayese yapabiliyoruz. Gayet başarılı. Çok iyi şu an. Kendisi ile selamlaştık. Gördü, duydu, selamladı bizi eliyle" dedi.

"AÜ VE HOCAMIZI TEBRİK EDİYORUM"
Recep’in şimdiki yüzünün eskisi ile kıyaslanamaz derecede güzel olduğunu ifade eden Vali Öztürk, "Eski yüzü şimdiki yüzü ile kıyaslanmaz. Daha iyi olacak. Çok erken daha. Sadece bunu yerinde görelim dedik. Türkiye’nin ve Antalya’nın gurur kaynağı bir çalışma bir operasyon. Üniversitemizi, hocamızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)