BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,62
ALTIN 2.394,45
HABER /  DÜNYA

Sadaka kutusu hırsızı kamerada

Kağıthane’de girdiği bir internet kafede Kur’an kursu öğrencileri için toplanan sadaka kutusunu çalan hırsız, işyerinin güvenlik kameraları ...

Abone ol

Kağıthane’de girdiği bir internet kafede Kur’an kursu öğrencileri için toplanan sadaka kutusunu çalan hırsız, işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kağıthane Merkez Mahallesi’nde bulunan bir internet kafeye gece saat 22.00 sıralarında giren bir hırsız kasanın yanında bulunan sadaka kutusunu çalarak kayıplara karıştı. Olay kafeteryanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, şahsın hırsızlık yapmadan kısa bir süre önce kafeteryaya geldiği ve keşif yaptığı görüldü. Kasada görevlinin bulunmamasını fırsat bile hırsız, yardım kutusunu alarak işyerinden uzaklaştı. Olayın yaşandığı anda müşterileriyle ilgilenen kafeterya sahibi kasaya döndüğü anda kutunun yerinde olmadığını gördü. Bunun üzerine güvenlik kameralarını inceleyen kafeterya sahibi yardım kutusunun çalındığını fark etti. Çalınan sadaka kutusunda Kur’an kursu öğrencileri için yardım paraları olduğu öğrenildi.
(İHA)