BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52
GÜNCEL

Saç ekiminde bunlara dikkat!

Saç ekiminde dikkat edilmesi gerekenler neler? Saç Ekim Doktoru Yetkin Bayer saç ektirecek kişilere tavsiyelerde bulundu.

Saç Ekim Doktoru Yetkin Bayer, saç ektirecek kişilere şu tavsiyelerde bulundu:





‘Kesinlikle öncelikle doktorla görüşmelerini tavsiye ediyorum. Doktorunuza aklınıza gelen her şeyi sormanız gerekiyor. Aceleye getirmeyin, bir çok klinik dolaşın.





Batı ülkelerinden keyfekeder yaptırılan bir operasyonda sigara içme 45 gün önceden durdurulur. Biz ülkemizde bunu hastalarımıza dayatamıyoruz. Sigara dolaşım bozukluğu yaratabiliyor. Bu anlamda sigarayı operasyondan önce azaltmanızı, mümkünse bırakmanızı tavsiye ediyorum.





Saç ekiminde bir takım ticari teknikler çıkarmaktadırlar. Siz hiç bir zaman greftleri sayamayacaksınız ve size söylenen sayıyı kabul etmek durumunda kalacaksınız. Bu nedenle bazı merkezler Gref sayılarını 6000- 5000 şeklinde abartmaktadırlar. Yeteri kadar sıklıkta ekim olması gerekiyor. Çünkü arkadan alınan greflter bir daha çıkmamaktadır. Bu nedenle 2. bir şansınızı da kaybetmemenizi tavsiye ederim. Kişinin donör alanı 3500-4500 kadardır. 6000-6500 gibi greft sayılarına kesinlikle inanmayın. Bu kadar greft toplanması beslenme problemi gibi bir çok problem oluşturabilir.’





Sitene Ekle
Etiketler