BIST 10.690
DOLAR 32,21
EURO 35,05
ALTIN 2.526,89

Sabırsızlıkla beklenen 10 cihaz

Sabırsızlıkla beklenen 10 cihaz

Blackberry playbook blackberry zaten oldukça şık ve hoş görünüyor, kullanımı da oldukça kolay. özenle hazırlanmış bir işletim sistemi ve gelişmiş sistem özellikleriyle ipad'e önemli bir rakip olacağını düşünüyoruz.

Sabırsızlıkla beklenen 10 cihaz

BlackBerry Playbook Blackberry zaten oldukça şık ve hoş görünüyor, kullanımı da oldukça kolay. Özenle hazırlanmış bir işletim sistemi ve gelişmiş sistem özellikleriyle iPad'e önemli bir rakip olacağını düşünüyoruz.

Sabırsızlıkla beklenen 10 cihaz

Nintendo 3DS 2010'da tabletlerden sonra en çok 3 boyutlu cihazlarda gelişme yaşandı. 3 boyutlu TV'ler öne çıkarken, bazı kullanıcılar bu TV'leri seyredebilmek için gözlük takmak zorunda kalmaktan hoşlanmıyordu. Herkes bu sorunla uğraşa dursun, Nintendo ilk 3 boyutlu konsolu Virtual Boy'u piyasaya sürdü. Konsol, gözlüğe ihtiyaç duymuyordu. 3 boyutlu oyun teknolojisinin yeterli gelmeyeceğini düşünün Nintendo, 3DS'nin Wii gibi üçüncü parti oyun eksikliğinden sorun yaşamak istemiyor. Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 ve Resident Evil gibi bazı dev oyunlar yolda bile.

Sabırsızlıkla beklenen 10 cihaz

LG Star Nvidia'nın güçlü Tegra 2 çipseti sonunda bir telefona girmeyi başardı. LG Star'ın işlemcisi güç tasarrufunun yanında rakip mobil işlemcilerini performans konusunda geride bırakıyor.

Sabırsızlıkla beklenen 10 cihaz

iPad 2 iPad 2 hakkında yapılan dedikodular oldukça fazla. Cihazın bir kamera ve FaceTime desteğiyle geleceği, bir denge çarkına sahip olacağı, daha hızlı bir işlemci taşıyacağı beklenenler arasında.