BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sabıkalı kavşakta korkunç kazalar

Kastamonu'da Mobese kameraları, başta Sunta Kavşağı olmak üzere yollarda meydana gelen trafik kazalarını saniye saniye kaydetti.

Abone ol

Bugüne kadar onlarca hırsızlık olayının çözümü ve engellenmesi başta olmak üzer birçok suçun failinin yakalanmasını sağlayan kameralara trafik kazaları takıldı.

Kastamonu'da adı sabıkalı kavşağa çıkan Sunta Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazalarının yanı sıra şehrin diğer alanlarında da meydana gelen trafik kazaları görenleri dehşete düşürüyor.

Sürücülerin bir anlık dikkatsizlik ve kurallara uymaması sonucu olaşan trafik kazaları, biraz daha dikkatli olmaya davet ediyor.

Dünyada her gün yüzlerce kişinin öldüğü trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla Emniyet Müdürlüğü tarafından basın kuruluşlarına dağıtılan kayıtlarda birçok kaza faciaya dönüşmeden ucuz atlatıldı. Sürücülerin trafik ışıklarına dikkat etmemesi nedeniyle oluşan kazalar, MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde Sunta Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 24 yaşındaki Özlem Bodur'un hayatını kaybettiği 4 kişinin yaralandığı feci kaza MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Trafikte bir anlık dalgınlık ve kurala uymamanın bedelini gözler önüne seren görüntüler, izleyenleri dehşete düşürüyor.