BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,66
ALTIN 2.392,79
HABER /  GÜNCEL

Rüzgar Çetin kan parası vermiş şehit eşinin aldığı para

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in polisi şehit ettiği kazayla ilgili Özlem Alagöz'e kan parası verdiği öne sürüldü. Söz konusu olan rakam da 1.5 milyon lira.

Abone ol

İSTANBUL 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nden Rüzgar Çetin için çıkan tahliye kararı tartışma konusu olmaya devam ediyor. Kamuoyu vicdanını yaralayan tahliyenin perde arkasından 'kan parası' çıktı.

İddiaya göre Rüzgar Çetin, trafik kazasında şehit olan polisin eşi Özlem Alagöz'e kan parası ödeyerek davadan vaz geçirdi.

Bilindiği gibi Özlem Alagöz dünkü duruşmaya katılmadığı gibi celse arasında da şikayetini geri çekmişti. Özlem Alagöz şikayetinden vazgeçince de Rüzgan Çetin tahliye olmuştu.

NE KADAR KAN PARASI ALDI?

Kamuoyunda Özlem Alagöz'ün para için davadan vazgeçtiği konuşulmuştu. Bugün de söz konusu rakam ortaya çıktı. Adana'daki ailesinin yanına yerleşen Özlem Alagöz'ün davadan vazageçmek için Rüzgar Çetin'den tam 1.5 milyon lira aldığı söyleniyor.

Rüzgar Çetin 1.5 milyon lira vererek kendisini hapisten kurtaran babasına sarılarak bu pozu verdi. Sinan Çetin daha önce de oğlunun karıştığı bir çok kazayı kapattırmıştı.

ÖZLEM ALAGÖZ PARA ALMADIM DEMİŞTİ

Özlem Alagöz dün akşam katıldığı bir televizyon kanalında para almadığını sadece 310 bin liralık sigorta parası alacağını söylemişti.

6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI ALDI AMA...

Bir polisi şehit edip diğerinin de yaralanmasına sebep olan Rüzgar Çetin alkollü araç kullanmış olmasına rağmen 8 ay yatıp elini kolunu sallayarak hapisten çıktı. 22.5 yıl hapsi istenirken 1.5 yıl ehliyetine el konulması kararıyla özgür olan Rüzgar Çetin, kamuouynda 'parası olan para öldürebiliyor mu' tepkisine sebep oldu.

RÜZGAR ÇETİN'İN YAPTIĞI KAZA

Beşiktaş Çırağan Caddesi'nde Ortaköy yönüne seyreden trafik polisi aracı, karşı yönden gelen Rüzgar Çetin'in kullandığı otomobille çarpışmış, araçtaki iki polis memuru ağır yaralanmıştı. Polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesinde şehit olmuş, diğer polis memuru Emre Tetik ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Kazanın ardından gözaltına alınan Rüzgar Çetin tutuklanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, kazaya ilişkin hazırlanan iddianamede, sanık Rüzgar Çetin'in Beşiktaş'ta otomobiliyle çarpıştığı polis aracındaki polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına, bir polis memurunun da yaralanmasına neden olduğu belirtildi.

Rüzgar Çetin'in 0,90 promil alkollü olduğu aktarılan iddianamede, sanık Çetin'in "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olduğu" gerekçesiyle 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.