BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  DÜNYA

Rusya'da bomba paniği metro istasyonu kapatıldı

RUSYA'da iki gün önce yaşanan bombalı saldırı sonrası bugün yine ürküten haber geldi. Gelen son dakika bilgilere göre yapılan bomba ihbarı sonrası metro seferleri durduruldu.

Abone ol

RUSYA'da, St. Petersburg metrosunda bir önceki gün saldırı düzenlenen hat üzerinde yer alan Pionerskaya istasyonu, bomba ihbarı içeren bir telefon alınması nedeniyle kapatıldı.

Pionerskaya istasyonunun, 13.20'de alınan bir bomba ihbarı üzerine giriş ve çıkışlara kapatıldığı belirtildi. Pionerskaya istasyonu, Sennaya Ploşad ve Tehnologiçeskiy Institut istasyonları ile aynı hat üzerinde yer alıyor.

BİRÇOK BOMBA İHBARI YAPILDI

Sennaya Ploşad istasyonundan Tehnologiçeskiy Institut istasyonuna gitmekte olan bir trenin vagonunda pazartesi günü patlama meydana gelmesinden bu yana metrodaki birçok istasyon için bomba ihbarları yapıldı. Şu ana kadar bu ihbarlardan hiçbiri doğrulanmadı. Terör saldırısının yaşandığı yerde anma etkinliklerinin düzenlenmesi nedeniyle Rus istihbaratı her olayı dikkate alıyor. 

TERÖRİSTİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Rusya'nın St. Petersburg kentinde 14 kişinin öldüğü, 51 kişinin de yaralandığı terör saldırısı sonrası, Rus güvenlik güçleri saldırının kaynağını belirleyebilmek için alarma geçerken, Interfax haber ajansı, Kırgız güvenlik birimlerine dayandırarak, saldırganın Kırgızistan doğumlu olduğunu bildirdi. Kırgızistan güvenlik birimleri şüphelinin 1995 doğumlu Ekbercan Celilov olduğunu duyurdu.