BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,65
HABER /  GÜNCEL

Rusya: Striptiz dansçılarından Kırım'a yevmiye bağışı

Rusya'nın Rostov kentindeki bir striptiz kulübü çalışanları, günlük yevmiyelerini Kırım'da çocukların gittiği bir tatil köyüne bağışlama kararı aldı.

Abone ol

Rusya’nın Rostov kentindeki striptiz kulübü çalışanları günlük yevmiyelerini Kırım’da çocukların gittiği bir tatil köyüne bağışlıyor.

Novaya Gazeta’nın haberine göre striptiz kulübünün sahibi Sergey Semkin, bir televizyon programında tatil köyünün ‘ne kadar kötü şartlarda işletildiğini’ gördükten sonra katkıda bulunmaya karar verdiklerini söylüyor.

Semkin, striptiz dansçılarının gelirlerinin büyük bir kısmını oluşturan bahşişlerin değil, yalnızca günlük yevmiyelerinin bağışlandığını ifade etti.

Kırım’ın güney kıyısındaki Artek, Sovyetler Birliği döneminde çocukların hayallerini süsleyen bir tesisti. Semkin de, “Ben de küçükken hep oraya gitmek isterdim ama maalesef olmadı” diyor.

Novaya Gazeta, Rostov bölgesinde striptiz kulübü dansçılarından önce, belediye meclis üyelerinin, resmi yetkililerin, öğretmenlerin, kütüphane çalışanlarının ve doktorların da maaşlarını Kırım’a bağışladıklarını kaydetti.