BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Rüştü Reçber'den fedakarlık

40'ına kadar oynama kararı alan file bekçisi, yıllık 1.5 milyon euroluk garanti ücretinde indirimi kabul etti.

Abone ol

Kartal’ın tecrübeli isimlerinden Rüştü Reçber’in, siyah - beyazlı yönetimle yaptığı transfer görüşmelerinde aldığı ücrette hatırı sayılır bir miktarda indirim yaptığı öğrenildi.

Vedran Runje’nin ayrılması nedeniyle Yıldırım Demirören tarafından bir gecede yapılan operasyonla Beşiktaş’a kazandırılan Rüştü’nün yıllık 1.5 milyon euroluk garanti ücretindeki indirimi kabul ettiği vurgulandı.
37 yaşındaki kalecinin ilerleyen yaşına rağmen 40 yaşına kadar futbol oynamak istemesi nedeniyle Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın euro yerine Türk Lirası teklifini geri çevirmediği bildirildi. Rüştü’nün TL’ye dönmesinin yanı sıra yıllık alacağı toplam parada da neredeyse yarı yarıya yakın bir miktara sözleşme imzalamayı kabul ettiği belirtildi.

Rüştü’nün yanı sıra İbrahim Toraman’ın da yeni sözleşmede ciddi fedakârlıklar yaptığı belirtildi. İç transferde sözleşmesi biten Hakan, İbrahim Üzülmez, Korcan ve Yusuf’un bir kaç gün içerisinde yeni mukavele imzalayacağı bildirildi. Beşiktaş’tan ayrılmaya yakın olan Serdar Özkan’ın ise önümüzdeki günlerde menajeriyle kulüp binasına gideceği bildirildi.