BIST 10.899
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.447,99
HABER /  DÜNYA

Rumeli Sigorta satılıyor

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF), Rumeli Sigorta ve Rumeli Hayat Sigorta’yı kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması...

Abone ol

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF), Rumeli Sigorta ve Rumeli Hayat Sigorta’yı kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle satışa çıkardı.
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan satış ilanlarına göre Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF), "Rumeli Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" ve "Rumeli Hayat Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nün sigortacılık yapma hak ve yetkisini kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkardı. İlana göre 5 Kasım 2013 tarihinde saat 11.00’de yapılacak "Rumeli Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" ihalesinde muhammen bedel 100 bin lira olarak belirlenirken, aynı gün saat 14.00’de yapılacak "Rumeli Hayat Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" ihalesinde muhammen bedel 50 bin lira oldu.
(İHA)