BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

Röntgen cihazı kurbanı kadına veda

İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devrilen röntgen cihazının altında kalarak hayatını kaybeden kadın, son y...

Abone ol

İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devrilen röntgen cihazının altında kalarak hayatını kaybeden kadın, son yolculuğuna uğurlandı.
Dün gece saatlerinde İstanbul’dan Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Çaylıoğlu Beldesi Akkaya köyündeki baba ocağına getirilen Emine Kulan (33) için bugün cenaze töreni düzenlendi. Emine Kulan ilk olarak Akkaya köyü camisine getirildi. Cenazeye gelen cemaat öğle namazını kılarken, dini nikahlı eşi Çetin Keskin ise tabutun başında bekledi. Taziyeleri kabul eden Çetin, yanındakilere hastanede olayın nasıl meydana geldiğini anlattı. Anne Kulan ayakta durmakta zorlandı. Anne Kulan, sağlık sorunları nedeniyle mezarlığa gidemedi.
Emine Kulan için köy meydanında Akkaya Köyü Camii imamı tarafından önce helallik alındı, ardından ise cenaze namazı kılınarak tekrar tabutu omuzlara alınıp mezarlığa götürüldü. Emine Kulan köy mezarlığına defnedildi.

YAKINLARI OLAYA TEPKİLİ
Emine Kulan’ın Akkaya köyündeki yakınları ise, yaşanan talihsiz olay karşısında tepkilerini dile getirdiler.
Emine Kulan’ın yengesi Gülbahar Kulan, annesinin sağlık durumu iyi olmadığı için uzun süre haber veremediklerini belirterek "Kızımız gitti. Eğer devlette bize sahip çıkmazsa, kızımızın hakkını sonuna kadar arayacağız. O sahipsiz değil. Allah da onlara yapsın. Kızımız genç yaşta öldü. Kızı da mahvoldu. Biz de perişanız. Benim yediğim yemek mideme gitmiyor. Ben 2 gün önce duydum. Kayınvalideme diyemedim. Komşularım kayınvalideme söyledi. Ayıp değil mi, yazık değil mi? Hepsini Allah’a havale ediyoruz" diye konuştu.
(HA)