BIST 10.154
DOLAR 32,35
EURO 34,72
ALTIN 2.393,43
HABER /  GÜNCEL

Rıza Sarraf karakolluk oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesine tatil için gelen bir grup üniversiteli öğrencinin Rıza Sarraf’a “bu yatı hangi parayla aldın “ diye tepki gösterdi...

Abone ol

Muğla’nın Bodrum ilçesine tatil için gelen bir grup üniversiteli öğrencinin Rıza Sarraf’a “bu yatı hangi parayla aldın “ diye tepki gösterdiği iddia edildi. Olayın ardından öğrenciler Rıza Sarraf’ın adamları tarafından darp edildiği ileri sürüldü.
İddiaya göre, Bodrum Poyraz Koyuna günlük tekne ile tura giden İTÜ öğrencileri aynı koyda karşılaştıkları Rıza Sarraf’a "bu yatı hangi parayla aldın. hırsız var” şeklinde laf attı. Öğrencilerin tepkilerine karşılık Sarraf da “ondan bundan şundan aldığım ödünç paralarla aldım” diyerek teknesine yüzdü. Tur teknesi akşam saatlerinde Bodrum Limanına döndü. Ancak bu sırada bir grup erkek öğrencilere saldırdı. Olay sırasında Burak Belli adlı öğrenci burnundan ve vücudunun değişik yerlerinden darp edilerek yaralandı. Y.C adlı bir kız öğrencinin de bir tokat darbesi alması sonucu büyük korku yaşadığı gözlendi. Bazı görgü tanıkları saldıranların Rıza Sarraf’ın adamları olduklarını ve daha sonra ellerini kollarını sallayarak arabalarına binip olay yerinden uzaklaştıklarını iddia etti. Olay yerine gelen polis ekipleri görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Yaralanan öğrenci Bodrum Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
Olaydan kısa bir süre sonra Rıza Sarraf ve korumaları Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek ifade verdi. İTÜ öğrencileri de Emniyet Müdürlüğüne ifade vermek üzere geldi. Gece ilerleyen saatlerde alınan bilgilere göre Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğünde tarafların verdikleri ifadelerin ardından, İTÜ lü öğrencilerin şikayetçi olmadıkları ve olay sonrası gözaltına alınan kimsenin bulunmadığı bildirildi.
(İHA)