BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Rijkaard'ı geren o soru

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Arda'nın tribünlere selam vermeyişini böyle geçiştirdi...

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de 30. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Manisaspor'u 2-1 mağlup ederek, zirve iddiasını sürdürdü.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard maçın ardından Lig TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Rijkaard, "Deplasmanda kazanmayalı uzun zaman olmuştu. Diyarbakırspor karşısında iyi bir futbol oynamıştık. Bu yüzden Manisaspor'a karşı kadroyu bozmak istemedim. Rakibimize fazla oyun şansı tanımadık ve maçı domine ettik" dedi.

Derbi için ise, "Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bizi de ilgilendiriyor. Artık hafta hafta düşünüyoruz. Kendi galibiyetlerimize odaklanıyoruz. Derbiden sürpriz bir sonuç da çıkabilir" diyerek Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki müsabakada bir beraberlik çıkabileceğini ya da Beşiktaş'ın galip gelebileceğini ima etti..

Son olarak Arda Turan ve taraftar arasındaki soğukluk için de, "Arda önemli bir futbolcumuz. Onun için şu benzetmeyi yapabilirim. Yüksek bir ağaçsanız, daha fazla rüzgar alırsınız. Arda Turan bunları da aşacaktır. Taraftarıyla da en kısa sürede barışacaktır" dedi.

ARDA TARAFTAR SOĞUKLUĞU!

Geçtiğimiz hafta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Diyarbakır maçında taraftarının olumsuz tepkisiyle karşılaşan Arda, Manisa deplasmanındaki G.Saray taraftarının tribüne çağrılışına soğuk bir yaklaşım sergiledi. Arda'nın benzer tutumu, 67. dakikada oyundan çıkarken de devam etti.