BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.469,98

Rıdvan'ın hayat hikayesi

Rıdvan'ın hayat hikayesi

Bütün taraftarlar tarafından sevilen bir isimdi. daha küçük yaşlarda 25 futbol topuna muğlaspor'a transfer edildi. öldürücü çalımları nedeniyle "şeytan" lakabını aldı. şimdi ise şok bir suçlama ile karşı karşıya.işte 1962 yılında nazilli'de doğan dilmen'in ilginç hayat...

Rıdvan'ın hayat hikayesi

Bütün taraftarlar tarafından sevilen bir isimdi. Daha küçük yaşlarda 25 futbol topuna Muğlaspor'a transfer edildi. Öldürücü çalımları nedeniyle "Şeytan" lakabını aldı. Şimdi ise şok bir suçlama ile karşı karşıya.

İşte 1962 yılında Nazilli'de doğan Dilmen'in ilginç hayat hikayesi.

Rıdvan'ın hayat hikayesi

15 Ağustos 1962’de, Aydın’ın Nazilli ilçesinde Mehmet Lütfü Bey ile Makbule Hanım’ın dördüncü ve son çocukları olarak dünyaya gelen Dilmen, spora atletizmle başladı, daha sonra futbola yöneldi. Küçük yaşına rağmen, mahalle takımlarının aranan ismiydi.

Rıdvan'ın hayat hikayesi

Gazoz ve şekere karşılık, mahalle arası transfer bile olurdu. Mahalle maçlarında herkes kendine bir futbolcunun adını yakıştırırken, o Fenerbahçeli Cemil Turan’dı. Fenerbahçe’nin maçlarını izleyebilmek için, İzmir’e otostop yapardı. 12 yaşındayken, babası Mehmet Lütfü Bey’i kaybeden Rıdvan’ın, ağabeyi Ercüment, ailenin geçimine katkıda bulunmak için, Denizlispor’da bir süre futbol oynadı.

Rıdvan'ın hayat hikayesi

13 - 14 yaşlarında, mahalle arasında futbol oynarken keşfedilen Dilmen, Nazilli Sümerspor’da oynamaya başladı. O sezon takımı yenilgisiz şampiyon oldu. Daha sonra, Muğlaspor, Rıdvan’ı transfer etmek istedi ancak kulübü kabul etmedi. Sonunda, pazarlık reddedilmez noktaya geldi. 25 futbol topuna, Muğlaspor antrenörü Kemal Dirikan tarafından, tranferi gerçekleşti.