BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,72
ALTIN 2.434,36
HABER /  GÜNCEL

Reis Erdoğan filmi fragmanı vizyon tarihi ne zaman?

Reis filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemine kadarki yaşamını konu alan "Reis" filmi ne zaman vizyona girecek? Reis filmi ile ilgili son haberler internethaber.com'da.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un yapımcılığını Ali Avcı’nın üstlendiği Reis filminde,1933’te yaşanan gerçek bir olayla başlayacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk dönemi ile belediye başkanlığına uzanan hayat hikayesi anlatılacak. Film, 6 yaşındaki Erdoğan'ı ele alarak onun gözünden bir dönem hikayesi anlatacak.

REİS FİLMİ VİZYON TARİHİ NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğumundan 1999'a kadar olan yaşamını ele alan Reis filmi, 14 Ekim 2016 tarihinde sinemalarda gösterime girecek.

REİS FİLMİ FRAGMANI

REİS FİLMİ 2. FRAGMANI



REİS FİLMİ OYUNCULARI

Recep Tayyip Erdoğan’ı Reha Beyoğlu canlandırırken eşi Emine Erdoğan’ı ise Özlem Balcı oynuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Abidin Yerebakan, Orhan Aydın, Ali Yaylı, Alper Türedi, Aydan Çakır, İsmail Hakkı, Volkan Başaran, Yener Gürsoy ve Ercan Demirel yer alıyor.

REİS FİLMİ 3. FRAGMANI

Oyuncu Özlem Balcı, filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı canlandıracağını belirterek, "Emine hanımı canlandırmak benim için büyük mutluluk ve onur. Elimden geleni yapmaya çalışacağım" dedi.

Emine Erdoğan ile bir belgesel galasında tanıştığı paylaşan Balcı, "Tanıştığımda Emine hanımın beni onore edici sözleri hala aklımda, unutulmaz bir andı benim için. Beni takip ettiğini, izlediğini, ailecek sevdiklerini söylediler" ifadelerini kullandı.



Balcı, Emine Erdoğan'la tanışmasında kendisinden gördüğü sıcaklığı rolüne yansıtmak istediğini vurgulayarak, "Anaç, başarılı bir adamın arkasında duran güçlü bir kadın. Ben de bu yoldan yola çıkacağım" diye konuştu.