BIST 10.263
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.410,49
HABER /  GÜNCEL

RedHack bu akşam Twit-ül Havadis'te!

Muhalif eylemleri ile dikkati çeken ünlü Hacker grubu Redhack Twit-ül Havadis'te.

Abone ol


Hatice Kübra
TWİT-ÜL HAVADİS-  Özellikle Bakanlık web sitelerine yaptığı isimlerle dikkat çeken Redhack grubu, hakkında merak edilenleri bu akşam 22.30'da Hatice Kübra @Htckubra ile Twitter üzerinden yapacağı canlı söyleşiyle cevaplayacak. 

 "Benim de Redhack'a sormak istediklerim var" diyorsanız ya da "bu söyleşiyi izlemek istiyorum" diyorsanız saat 22.30'da Twitter başında olmanız ve @RedHackTime ve @Htckubra 'yı takip etmeniz yeterli olacak. Sorularınızı 22.30'a @Htckubra 'ya gönderebilirsiniz.  

Söyleşi için #RedHackTH tag'ı kullanılacak. Sorularınızı ve yorumlarınızı yine aynı saatte #RedHackTH tag'ı ile twitleyebilirsiniz. Söyleşi daha sonra İnternethaber'de @İnternethaber sizlerin de sorularıyla birlikte yayınlanacaktır.
 
Bu akşam başka yerlere sözünüz olsa da gözünüz Twitter'da olsun...

"REDHACK" KİMDİR?

Hükümet karşıtı siber eylemleriyle bilinen Redhack, son dönemde emniyet ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun sitesine yaptığı saldırılarla dikkati çekti.

Grevdeki THY işçilerine destek vermek için THY’nin, Anneler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın internet sitesini hack’leyen Redhack, 40 yıl önce idam edilen 68 kuşağının devrimci öğrenci liderleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı anmak için Ak Parti Sivas İl Başkanlığı’nın internet sitesini çökertti.

Eylemleri kamuoyunda geniş yankı bulan Redhack’le ilgili soruşturmayı, terör ve organize suçlara bakmakla görevli özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği üstlenmişti.