BIST 10.264
DOLAR 32,27
EURO 34,70
ALTIN 2.397,32
HABER /  GÜNCEL

Ramazan'da şu sapığın yaptığına bak!

Antalya'da cebine sakladığı dijital fotoğraf makinesi ile merdivenlerde kadınların etek altı fotoğrafını ve yolda da kalçalarını çeken 62 yaşındaki A.K., çevredekilerin kendisini farketmesi üzerine yakalandı

Abone ol

Bir de başımıza "etek altı" sapıkları çıktı. Ramazan günü Antalya'da elindeki digital fotoğraf makinası ile kadınların etek altı fotoğraflarını çeken sapık yakalandı. Vatandaş sapığı linç etmeye kalktı.

Olay kentin en işlek noktalarından Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. Bir kişi, cebinden çıkarttığı fotoğraf makinesiyle kadınları takip edip fotoğraflarını çeken A.K.’yı fark edince durumu polise bildirdi. Bu sırada A.K. başka kişiler tarafından da fark edildi.

Bu kişiler, A.K.’yı yakalayarak fotoğraf makinesini incelemek istedi. Karşı çıkan A.K.’nın kollarını tutan bu kişiler elindeki fotoğraf makinesini zorla aldı.

HAFIZA KARTI SAPIK FOTOĞRAFLARLA YÜKLÜ

Vatandaşlar dijital fotoğraf makinesinin hafıza kartında çok sayıda kadına ait etek altı ve kalça fotoğrafı olduğunu gördü. Linç edilmek istenen A.K., olay yerine gelen polisler tarafından öfkeli kişilerin elinden kurtarıldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen A.K., sorgulanmak üzere Yenikapı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Burada fotoğraflar incelendiğinde, merdivenlerden çıkan ya da yolda yürüyen kadınlara ait olduğu belirlenen yüzlerce etek altı veya kalça fotoğrafı tespit edildi.

Savcılık talimatıyla gözaltına alınan A.K., suç delilleriyle birlikte adliyeye sevk edildi. A.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, fotoğrafların dava dosyasına eklendiği, dijital fotoğraf makinesine de el konulduğu belirtildi.

NE OLACAK BU ÇOCUKLARIN HALİ?

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]3 MİNİK ÇOCUK ORTADA KALDI

GAZİANTEP'te, kavga eden anne ve babaları tarafından terk edildiği iddia edilen 3 çocuk, Çocuk Yuvası'na teslim edildi.

İddiaya göre, 5 yıllık evli olan 26 yaşındaki Dilek ile 28 yaşındaki Yaşar B.'nin bu evlilikten 3 kız çocuğu oldu. Çift arasında sık sık kavga çıktı. Tartışma ve kavgaların artması üzerine Dilek B., geçen hafta çocuklarını bırakarak Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'ndeki baba evine gitti. Otomobil tamirciliği yapan baba Yaşar B. ise çok fazla ilgilenemediği çocuklarını annelerinin yanına gönderdi. Ancak kabul edilmeyince tekrar Gaziantep'e getirilen çocuklar, Eyüp Sultan Mahallesi'ndeki bir yakınlarının evine bırakıldı. Polis, ihbar üzerine eve giderek 4 yaşındaki Melisa, 3 yaşındaki İlknur ve 6 aylık Adile B.'yi alarak durumu Cumhuriyet Savcılığı'nı bildirdi. Çocuklar, savcılılık kararıyla Çocuk Yuvası'na teslim edildi.

Polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan baba Yaşar B. ise gelişmelerden haberinin olmadığını iddia etti. Çocuklarını annelerinin yanına gönderdiğini belirten Yaşar B., "Eşim 11 gün önce evden küsüp babasının evine gitti. Çocuklara 11 günden beri ben bakıyordum. Çocuklar annelerini istedi. Ben de Birecik'e götürüp teslim ettim. Ancak çocukları orada kabul etmemişler. Yine buraya göndermişler. Olan bitenden benim haberim yok" dedi.

KIZ ÇOCUK İSTEMİYORLAR İDDİASI

Çocukları kısa bir süreliğine evinde misafir eden ve polisin ifadesine başvurduğu Yaşar B.'nin amcasının oğlu Emin B. ise çiftin hiç erkek çocuk sahibi olmaması ve 3 kız çocuğunun üst üste olmasının kavgaya neden olduğunu iddia etti. Emin B., "İki aile arasında 3 kız üst üste olunca kavga yaşanmış. Anlaşamadılar. Biz yuvaları yıkılmasın diye aralarını düzeltmek için Dilek'i evimize getirdik. Bu defa benim evimde kavgaya tutuşunca dayanamadım ailesine haber verdim. Ailesi gelip Dilek'i götürdü" iddiasında bulundu.

KOLUNA EROİN ENJEKTE EDERKEN YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Halil T., otobüs durağında koluna eroin enjekte ederken, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Şanlıurfa Karaköprü Beldesi'nde meydana geldi. Motosikleti ile geldiği otobüs durağında koluna eroin enjekte eden Halil T.'yi görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Halil T.'yi gözaltına aldı. Otobüs durağı ve çevresinde arama yapan polis, Halil T.'nin kullandığı içinde eroin bulunan enjeksiyona da inceleme yapmak için el koydu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Halil T., daha sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.