BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Rakiplerini ezdi geçti

Sosyal Medya Ajansı The Netfork'un 13 - 19 Haziran haftası sosyal medya takibi sonuçlarına göre bu program birinciliği yine kaptırmadı

Abone ol

Sosyal Medya Ajansı The Netfork'un 13 - 19 Haziran haftası sosyal medya takibi sonuçlarına göre toplam pozitif değinmede Survivor yine birinci oldu.

Sosyal medya takip sonuçlarına göre; toplam pozitif değinmede Disko Kralı ikinci, Beyaz Show ise üçüncü sırada yer aldı.

The Netfork haftalık rutin dinlemenin yanı sıra "Survivor Finali" için özel bir dinleme daha yaptı. Sosyal medyada Survivor Finali 71 bin 632 toplam değinme ile adeta bir fenomen yarattı.

22 Haziran 2011, İstanbul- Sosyal medya ajansı The Netfork, tartışma programlarının değerlendirme dışı tutularak, dizi, eğlence ve yarışma TV programlarının değinmelerinin tespit edildiği 13 - 19 Haziran haftası SMR (Sosyal Medya Rating) sonuçlarını açıkladı. Sosyal paylaşım sitelerinde toplam 89 bin 702 değinmenin tespit edildiği dinlemede Survivor, hafta boyunca 35 bin 54 pozitif değinme ile sosyal medyanın gündeminde yine ilk sıradaydı.

SURVİVOR FİNAL BÖLÜMÜNDE REKOR DEĞİNME

The Netfork'un Survivor final yayını ertesi günü yaptığı özel dinlemede ise Survivor, 71 bin 632 toplam değinme sayısı ile adeta rekor seviyeye ulaştı.

SURVİVOR DERYA

Aylardır sosyal medyanın gündeminde birinciliğini sürdüren Survivor Ünlüler Gönüllüler, yine haftanın şampiyonu oldu. Oldukça çekişmeli geçen final bölümüyle ise rekor değinme sayısına ulaşan Survivor TV sezonunun galibi oldu. Sakinliği ve kişiliğiyle beğeni toplayan milli yüzücü Derya Büyükuncu'nun ipi göğüsleyerek büyük ödülü kazandığı Survivor da, finalden hemen önce elenen Taner'in "Benim oylarım da Nihat'a gitsin" açıklaması bile Nihat Doğan'ı şampiyonluğa taşımaya yetmedi. Nihat Doğan'ın açıklamaları ve sergilediği davranışlar izleyicilerin olumsuz tepkilerine yol açarken, Derya Büyükuncu'nun karakterine ve duruşuna övgüler yağdırıldı. Değinmelerde finalin en fazla yarar sağladığı ismin ise Acun Ilıcalı olduğuna yer verildi.

ERGEN VE SANDAL DÜETİ BEĞENİLDİ

Beyaz Show'un bu hafta yayınlanan bölümüne konuk olan Gülben Ergen-Mustafa Sandal düeti izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Programın diğer konuklardan Nuri Şahin ise centilmen ve kalender davranışlarıyla dikkat çekti.

KERİM'İN SUÇU NE?

Bu hafta sezon finali yapan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisi final bölümüyle izleyicileri şaşkınlığa uğrattı. Mahkeme sahneleriyle başlayan bölümün sonunda, Kerim karakterinin suçsuz olduğu halde cinayet sorgulamasından gözaltına alınması ve olayların yeniden karmaşık bir hale bürünmesi değinmelerde artış sağladı. Özellikle kadınlar tarafından beğenilen, Buğra Gülsoy'un canlandırdığı Vural karakterinin diziden ayrılması olumsuz değinmelere neden oldu.

EN BÜYÜK AŞK İSMAİL ABİ'NİN

Yayınlanan son bölümünde Serkan Keskin'in canlandırdığı, dizinin sevilen karakteri İsmail Abi'nin aşık olması, değinme sayısını geçen haftaya oranla ikiye katladı. Duygusal sahneleriyle izleyicilerin beğenisini kazanan dizinin yayın gününün değişmesi, bu durumdan haberdar olmayan ve diziyi kaçıran izleyiciler tarafından üzüntüyle karşılandı.

"HER EVE BİR SÜLEYMAN"

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, duygusal yakınlaşmalarla dolu romantik sahneleri ve bu sahnelerde kullanılan yeni müzikleriyle beğeni topladı. Yayınlanan son bölümünde Süleyman karakterinin çok yönlülüğü ve hikayesine dair verilen bilgiler ilgi çekti. Sahnelerden birinde Ali Kaptan'ın elinde görülen silahı sezon finalinde ne şekilde, kime karşı kullanacağı konusunda tahminler yürütülürken silahın patlayacağı an merakla beklendi.

Yayınlandığı güne damgasını vuran yapımlar:

Pazartesi: Survivor Ünlüler Gönüllüler

Salı: Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Çarşamba: Muhteşem Yüzyıl

Perşembe: Fatmagül'ün Suçu Ne?

Cuma: Beyaz Show

Cumartesi: Disko Kralı

Pazar: Survivor Ünlüler Gönüllüler

Toplam POZİTİF Değinme Sayısına Göre İlk 10:
• Survivor Ünlüler Gönüllüler
• Disko Kralı
• Beyaz Show
• Öyle Bir Geçer Zaman Ki
• Fatmagül'ün Suçu Ne?
• Ezel
• Muhteşem Yüzyıl
• Adını Feriha Koydum
• Behzat Ç. 'Bir Ankara Polisiyesi'
• Leyla ile Mecnun
Show TV toplam pozitif değinmede haftanın lideri oldu!
Bu hafta pozitif toplam değinmede (% 51) Show TV birinciliğini korurken, toplam pozitif değerlendirmede Kanal D (%33) ile ikinci, (% 6) ile ATV üçüncü, (% 5) ile Star TV dördüncü oldu. TRT ise (%4) ile beşinci sırada yer aldı.
The Netfork'un kamuoyunu ilgilendiren tüm sosyal medya çalışmalarına www.nedenbahsediyorlar.com adresinden ulaşılabilir.