BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Rafet El Roman için skandal 'Eve gelen arkadaşımı yatağa çağırdı grup...'

Rafet El Roman için skandal 'Eve gelen arkadaşımı yatağa çağırdı grup...'

Türkiye, magazin de bu skandalları da gördü. Kocası arkadaşına sarkan, öz yeğeni ile aşk yaşayan, eşini dövenine kadar magazin dünyasının, çok konuşulan skandallarını sizler için derledik.

Rafet El Roman için skandal 'Eve gelen arkadaşımı yatağa çağırdı grup...'

Türkiye, magazin de bu skandalları da gördü. Kocası arkadaşına sarkan, öz yeğeni ile aşk yaşayan, eşini dövenine kadar magazin dünyasının, çok konuşulan skandallarını sizler için derledik. Işın Karaca / "Bu adamın uyuşturucu bağımlılığı var, bu adam beni aldattı, bu adam beni dövdü ve ben bunları bir kez dahi konuşmadım. Ama artık yeter, üzerime gelmesinler. Kimse o haldeki adama değil çocuğunu göstermek, kedisini bile göstermez." demişti Işın Karaca. Eski eşi Sedat Doğan'ın durumunu hepimiz az çok biliyoruz. Ancak bu açıklamaları yaptığı dönemde o kadar da gündemde değildi...

Rafet El Roman için skandal 'Eve gelen arkadaşımı yatağa çağırdı grup...'

Caner Erkin/ Asena Atalay - Caner Erkin'in olaylarını hepimiz az çok biliyoruz; boşanma sürecinde neler yaşadıklarını da... En sonunda Caner Erkin'in canına tak etmişti ve hepimizi şaşırtan şu açıklamayı yapmıştı hatırlarsınız ki: “Bugün basından Asena Atalay’ın hakkımda oğlum Çınar’ın masraflarını ödemediğim gerekçesiyle icra takibi yaptığını öğrendim. Bu tamamen yalandır. Öncelikle her zaman olduğu gibi bundan sonra da oğlumun giderlerini sorumluluk bilincinde olan bir baba olarak sonuna kadar karşılayacağımın bilinmesini isterim. Öte yandan şu gerçeklerin de bilinmesini istiyorum. Bu güne kadar susmamın tek sebebi oğlumdu. Sizin de bildiğiniz üzere evlilik birliği sürecinde 3. kişilerle birlikte olan Asena Atalay’a karşı boşanma aşamasında hiç bir hukuki hakkımı kullanmadım. Maneviyatımı oğlumun zarar görmemesi için hiçe saydım. Hatta sahip olduğum her şeyi kendisine ve ailesine vererek tamamen kurtulmayı amaçladım. Ama gördüm ki benim oğlumu zedelememek adına yaptığım ne varsa, üzerini örttüklerim ne varsa onları ortaya çıkarmak için elinden gelen yapan bir şahıs ve aileyle karşı karşıyayım. Üzülerek ifade ediyorum ki oğlum Çınar, akıl sağlığından yoksun, kendi menfaat ve çıkarlarını ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip. Ben oğlumun sağlıklı bir ortamda ve ailede, benimle birlikte büyümesi için her türlü çabayı göstereceğimi ve yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek istiyorum. Her şeye sıfırdan başladığım ve mutlu olduğum şu günlerde buna gölge düşürme çabasının takdirini de sizlere bırakıyorum.”

Rafet El Roman için skandal 'Eve gelen arkadaşımı yatağa çağırdı grup...'

Petek Dinçöz/ Can Tanrıyar ile olaylı evlilikleri ve boşanmalarıyla uzun süre gündemden düşmemişlerdi, belki hatırlarsınız. Çıktığı bir programda ilişkilerini anlatan Petek Dinçöz, herkesi şok etmişti yaptığı açıklamalarla. İşte bir kısmı: "Ben bundan yıllar önce 18 yaşındaydım. Bu sektör kurtlar sofrası bir kişiyle olayım dedim ve ilişkiye başladık. İlişkiye başladıktan sonra içki içip ve bana içki içirip ortak tanıdığımız sanat dünyasından olsun, bir sürü isimlerle ilgili bana kendi el yazımla yazılar yazdırdı. Bu yazı içerisinde ben şunlarla birlikte oldum. Beni şu kişi şunlara yolladı gibi yazılar yazdırıp imza attırdı. Bana yıllarca böyle şantaj yaptı. Yıllarca beni dövdü, herkes şahit buna! Dışarıdan göründüğü gibi değil hiçbir şey; ben hep dayak yiyordum zaten. Gözüm patladı, yüzümü makyözüm kapatırken gözyaşlarını tutamadı, ağlayarak kapattı gözümü. Ben ayrılmak istedim.' Hiçbir yere gidemezsin elinde imzalı kağıdın var' dedi. O zaman sustum hiçbir yere kıpırdayamadım. Tehditlerine karşı oturdum dayaklar şiddetler hakaretler kurtulmak istedim. Avukat Ömer Durak’a dedim ki ben boşanmak istiyorum. Ben bu adamdan kurtulamıyorum."

Rafet El Roman için skandal 'Eve gelen arkadaşımı yatağa çağırdı grup...'

Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman için şok açıklamalarda bulunmuştu bir röportajında. "Bak ağabey, şimdiye kadar kimseye anlatmadığım şeyleri anlatacağım sana. Esas mesele çocuğumuzun kimden olduğu meselesi. Ben bir ara adetten kesildim. Muayene oldum hamileymişim. Gidip müjdeyi verdim ona. Yüzüme baktı ve içeri odaya fırladı. Elinde bir takvimle geldi. 'Ben şu şu tarihlerde İstanbul'da değildim. Bu çocuk benden olamaz' dedi. DNA testi istedi. Şaşırdım. Yıkıldım. Gittim doktora, DNA testi yapın karnımdaki bebeğe dedim. Doktor, 'Mahkeme kararı gerekli ayrıca bebeğin büyümesi lazım' dedi. Sonra muayene etti ki hamile değilmişim. Kist varmış. Sonra garip garip fantezilere başladı. Ben giyinip süsleniyor, kokular sıkıp kocamı bekliyorum. O eve geliyor, 'Hadi gözünü kapa şunla bunla yattığını düşün. Beni de onla bunla hayal et' diyordu. İğrenç bunlar. Kalkıp öbür odaya gidip kapımı kilitleyip ağlıyordum. Bir defasında eve gelen kız arkadaşıma yaptı o teklifi. Ben kıza yukarıda yatak hazırlamaya çıkarken; 'Sen istersen bu gece bizimle yat' dedi. Kız çok bozuldu; tersledi onu. Ben mahvoldum. Kız sandı ki başka zaman böyle şeylere evet diyen oldu."