BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,14
ALTIN 2.294,51
HABER /  GÜNCEL

Rabia Yaman kimdir yaşı kaç Can Yaman'ın yeni sevgilisi muamması

Rabia Yaman kimdir, kaç yaşında aslen nereli soruları bugün magazin basının gündeminde. Erkenci Kuş'un yakışıklısı Can Yaman'ın sevgilisi Demet Özdemir oldu iddialarını yalanlayan haber bugün geldi. Can Yaman stilist danışmanı olan Rabia Yaman ile aşk yaşıyor. Rabia Yaman ise Şükrü Özyıldız'ın eski sevgilisi

Abone ol

Rabia Yaman kimdir, kaç yaşında ve Can Yaman'ın sevgilisi mi soruları magazin basının bugünkü konuları arasına girdi. Rol arkadaşı Demet Özdemir ile aşk yaşadığı dedikoduları konuşulurken Can Yaman ters köşe yaptı ve Rabia Yaman ile sevili olduğu ortaya çıktı. Henüz iki taraf bu ilişki hakkında konuşmadı fakat ikilinin yakın çevresi 'çoktan ateş bacayı sardı' yorumları yapıyor. Peki kimdir bu Rabia Yaman, mesleği ne ne iş yapıyor? 

GÖZLERDEN UZAK AŞK:  ‘Erkenci Kuş’taki partneri Demet Özdemir’le aşk yaşadığı iddia edilmiş hatta güzel oyuncunun Seçkin Özdemir’le olan birlikteliğinin bu sebepten bittiği konuşulmuştu. Ancak Yaman’ın kalbinin başkası için attığı öğrenildi. Yakışıklı oyuncu, meslektaşı Şükrü Özyıldız’ın eski nişanlısı Rabia Yaman ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift, ilişkilerini gözlerden uzakta yaşıyor. 

RABİA YAMAN KİMDİR: Hakkında çok fazla bir bilgi olmayan Rabia Yaman, oyuncu Şükrü Özyıldız'ın eski nişanlısıdır.

Rabia Yaman, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Bolulu olan Yaman, İstanbul'da yaşamını sürdürmekte ve Stil Danışmanlığı yapmaktadır.

CAN YAMAN KİMDİR: Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'un Suadiye semtinde dünyaya gelmiştir. Aslen Yugoslav kökenlidir. Ailenin tek çocuğudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun olan Can Yaman avukatlık yaparken, hobi olsun diye oyunculuk dersleri almıştır.

Can Yaman ilk olarak kamera karşısına 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile geçti. Sinem Kobal ile rol aldığı dizide beğenilen oyuncu Can Yaman bu dizinin final yapması ile yeni projeleri kabul etmeye başladı. 2015 yılında yayınlanan İnadına Aşk dizisinde ilk kez başrol olan Can Yaman televizyon dünyasında dikkat çekmeyi başardı.

Can Yaman TRT ekranlarında 2016 yılında ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt ile birlikte rol aldı. Dizide Tarık karakterini canlandıran Can Yaman sonrasında ise 2017 yılında Dolunay isimli dizide rol aldı.

Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde son derece maceracı bir ruha sahip, şehir hayatınından uzak, doğa ile iç içe olmayı seven sportmen bir genç olan Can Divit karekterine hayat veren Can Yaman 1.83 metre boyunda, 70 kilo ve Akrep burcudur.

Can Yaman’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Erkenci Kuş (Can Divit) (TV Dizisi)

2017 – Dolunay (Ferit) (TV Dizisi)

2016 – Hangimiz Sevmedk (Tarık) (TV Dizisi)

2015 – İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi)

2014 – Gönül İşleri (Bedri) (TV Dizisi)