BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,89
ALTIN 2.440,34
HABER /  DÜNYA

Putin'den piyanolu müthiş performans

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, kanser hastası çocukların yararına düzenlenen gecede ünlü yıldızlarla birlikte piyano çaldı, İngilizce şarkı söyledi.

Abone ol

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, kanser hastası çocukların yararına düzenlenen gecede ünlü yıldızlarla birlikte piyano çaldı, İngilizce şarkı söyledi.

Rusya'nın Kuzey başkenti olarak bilinen St. Petersburg kenti Ice Palace'da düzenlenen bağış gecesine Sharon Stone, Kevin Costner, Monica Belucci, Vincent Cassel, Goldie Hawn, Kurt Russell, Paul Anka, Mickey Rourke, Alain Delon, Ornella Muti, Ingrid, ve Gerard Depardieu gibi dünyaca ünlü yıldızlar katıldı.

Spikerin tüm ünlüleri tanıttıktan sonra Putin'e yönelerek "Siz de bir şeyler söylemek ister misiniz?" önerisi üzerine Rusya Başbakanı, "Ben müzik kabiliyeti çok olmayan, çok da sesi olmayan ancak müziği seven insanlar kategorisindeyim. Artık, bana biraz katlanacaksınız..." esprisi yaptı.

Rusya'nın ünlü şarkısı "Vatan nereden başlar?"ı piyanoda çalan Putin, jazz tarzı İngilizce şarkı söyledi. Putin'in performansı ayakta alkışlanırken, Rusya başbakanı yeniden dünya gündemine oturmayı başardı.

Gecede kanser hastası çocukların tedavisinde kullanılmak üzere alınacak cihazlar için bağış toplandı. Yapılan bağışların miktarı kamuoyu ile paylaşılmadı.

Dünyanın ünlü yıldızları Moskova ve St. Petersburg'da hastaneleri ziyaret çocuklarla birlikte oldu ve onlara hediyeler dağıttı.

Bugün de yine St. Petersburg'da yabancı iş adamları, diplomatlar ve doktorların katılacağı bir bağış konseri daha düzenlenecek.