BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,07
HABER /  GÜNCEL

Putin'den Ankara'da S-400 mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resmi karşılama töreniyle karşılamış, iki lider Mersin'deki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) temel atma törenine video konferans yöntemiyle katılmıştı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Beştepe'de gerçekleştirdiği görüşme sona erdi. Putin, "Türkiye'ye S-400 hava savunma sisteminin verilmesi, Mosova ve Ankara arasındaki askeri işbirliğinin önceliğidir" dedi

İki lider Beştepe'de bir görüşme yaptı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren görüşme sona erdi. Erdoğan ve Putin daha sonra "Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı"na geçti.

Putin,  " Türkiye'ye S-400 hava savunma sisteminin verilmesi, Mosova ve Ankara arasındaki askeri işbirliğinin önceliğidir" dedi.

Akkuyu Nükleer Santrali’nin temeli böyle atıldı! Erdoğan ile Putin...Akkuyu Nükleer Santrali’nin temeli böyle atıldı! Erdoğan ile Putin...Akkuyu Nükleer Santrali’nin temeli böyle atıldı! Erdoğan ile Putin...Akkuyu Nükleer Santrali’nin temeli böyle atıldı! Erdoğan ile Putin...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN