BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Putin ve Medvedev'den samimi mesaj

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev ve Rusya Başbakanı Vladimir Putin kameralar önünde adeta uyum mesajı verdi

Abone ol

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev ve Rusya Başbakanı Vladimir Putin, kameralara birlikte uyum içinde olduklarını gösteren pozlar veriyor.

Rusya’da 2012 Mart ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Kremlin’de kimin oturacağı ile ilgili tartışmalar sürerken, Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev ve Rusya Başbakanı Vladimir Putin, kameralara birlikte uyum içinde olduklarını gösteren pozlar veriyor.

Moskova dışında Gorki devlet rezidansında olağan Ulusal Güvenlik Konseyi toplantısı sonrası birlikte bahçeye çıkan Medvedev ve Putin, alana getirilen modern mobil uydu haberleşme sistemleri ile ilgili teknik cihazları inceledi. Medvedev ve Putin’in denetimlerine Güvenlik Konseyi’nin diğer üyeleri de katıldı.

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre, Güvenlik Konseyi toplantısında Putin ve Medvedev’in yanı sıra Rusya Parlamentosu Üst Kanadı Duma Başkanı Boris Grizlov, Başkanlık İdari Amiri Sergey Narışkin, Güvenlik Konseyi Sekreteri Nokolay Patruşev, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İçişleri Bakanı Raşid Nurgaliyev, Dış İstihbarat Direktörü Mihail Fradkov yer aldı.