BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,12
ALTIN 2.507,41

Putin niye sürekli soyunuyor?

Putin niye sürekli soyunuyor?

Putin niye sürekli soyunup poz veriyor biliyor musunuz? Vücut dili uzmanı analiz etti

Putin niye sürekli soyunuyor?

BOYU YÜZÜNDEN ERKEKSİ GÖRÜNMEK İSTİYOR

Rusya Başkanı Vladimir Putin, uçuşta ve avda sıklıkla erkeksi pozlarıyla görüntüleniyor. Kısa boylu olması yüzünden, sözünü geçiren biri olmak için başka özelliklerini gösteriyor Stefan Verra’ya göre.

Putin’in alnı genellikle ileri eğilimli. Mimikleriyle birlikte tavrı onu güçlü ve hatta sert mizaçlı denilebilecek bir görünüme kavuşturuyor.
Putin niye sürekli soyunuyor?

Vücuda bitişik dirsekler, parmak uçlarıyla birleştirilen eller ya da elleri bedenden biraz ileriye yöneltmek.

Angela Merkel, Amerikan Başkanı Barack Obama’nın aksine, vücut hareketleri için daha az alan kullanıyor ve dokunmaktan sakınıyor. Gülerken bile dişlerini göstermiyor. Ciddi bir duruş sergileyen Merkel, görevi için kendisini arka planda bırakıyor.
Putin niye sürekli soyunuyor?

SPD’nin başbakan adayı Peer Steinbrück de ciddi mimiklere sahip. Uzman Stefan Verra’ya göre hakiki yaşama sevinci farklı görünür. Steinbrück’ün ağzı, açık ve net bir konuşma yaptıktan sonra genellikle sıkı sıkıya kapanıyor.

“Bir insan duyu organlarını kapatırsa, bu beyinden hep şu mesajın geldiği anlamına gelir: Çevreden tepki almak istemiyorum” diyor Verra.
Putin niye sürekli soyunuyor?

BAY CAZİBE

Oysa Amerika’nın hoş ve sürekli gülen başkanı Obama ise aksine bir göz ya da vücut teması arıyor. Konuşurken metne neredeyse hiç bakmıyor, çevresindeki insanları çoğunlukla kucaklıyor. Mimik ve jestleriyse çok değişken. “Çoğu seçim sözünü yerine getirmemesine rağmen pek çok ülkede çok sevilmesinin arkasında vücut dili önemli bir etken olmalı” diyor Stefan Verra.