BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.392,19
HABER /  DÜNYA

Prenses Diana lazerle öldürülmüş!

Prenses Diana'nın ölümü kaza mı suikast mı tartışmaları sürüyor.

Abone ol

İNTERNET HABERPrenses Diana'nın ölümü için yeni bir iddia öne sürüldü. İddialara göre Prenses Diana kazayla değil lazerle öldürüldü.

Prenses Diana'nın ölümünün üzerindeki sır perdesi kalkıyor! Yeni iddialara göre MI6 ajanları, Prenses Diana'nın şoförüne lazer tutunca, otomobil yoldan çıktı.

DİANA'YI TAKİP EDENLER PAPARAZZİ DEĞİLDİ

Araştırmacı Sue Reid, 1997 yılında Paris'te trafik kazasında yaşamını yitiren Diana'nın suikasta uğradığına yüzde 100 emin. Reid, Prenses ve sevgilisi Dodi El Fayed'in paparazziler tarafından takip edilmediğini iddia etti. 

Diana, 1997’de Mısırlı milyarder Dodi Fayed ile birlikte Paris’te tatil yaparken, gazetecilere yakalanmamak için kaçıyordu. Tünel içinde paparazzilerin sıkıştırması yüzünden, şoför Henri Paul kaza yaptı ve aracın içindeki herkes hayatını kaybetti.

Kazanın sorumlusu olarak paparazziler ve ‘alkollü’ şoför suçlanırken, pek çok gazete tarafından milyonlarca hikaye daha yazılıp, çizildi. İngiliz gazeteci Sue Reid, 16 yıl boyunca Diana’nın ölümünü incelediğini belirterek, “Fransız ve İngiliz istihbarat servisleriyle, SAS (İngiliz Özel Hava Kuvvetleri) askerleriyle görüştüm. Diana ile Dodi’nin arkadaşlarıyla konuştum” açıklamasında bulundu. Kazaya sebep olarak, “Açıkça söyleyebilirim ki 14 görgü tanığının bahsettiği aynı motora binmiş iki adam onların ölümüne sebep oldu” sözlerini yazdı. İngiliz polisi iddia üzerine soruşturma başlattı.