BIST 9.546
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.477,24
HABER /  GÜNCEL

Polis bu kez hırsıza göz açtırmadı!

Şanlıurfa'da polis çalınan malları sahiplerine teslim etti.

Abone ol
Şanlıurfa'da ele geçirilen hırsızlık 1 otomobil, 15 plazma televizyon, 4 dizüstü bilgisayarla çok sayıda tekel ürünü sahiplerine teslim edildi. 
 
Kahramanmaraş'ta son bir hafta içerisinde 15 ayrı iş yerinden çalınan ve Şanlıurfa'da ele geçirilen malzemeler, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. 
 
Daha sonra malzemelerin sahiplerini davet eden polis ekipleri, çalıntı 1 otomobil, 15 plazma televizyon, 4 dizüstü bilgisayar, çok sayıda tekel ürününü, fatura ve seri numaralarını kontrol ettikten sonra teslim etti. 
 
Bu arada çalıntı malzemelerin teslim edilmesi sırasında ilginç görüntüler oluştu. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanan vatandaşlar, malzemelerini gülümseyerek aldı, polise de teşekkür etti. 
 
Otomobili çalınan Bayram Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aracına, polisin başarılı operasyonu sonucu kavuştuğunu söyledi.
 
Muhammed Şen ise mobilya mağazasında 5 gün önce meydana gelen hırsızlık olayının kısa sürede aydınlatıldığını ifade etti. 
 
Ali Gökşen ise çalınan malzemeleri bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Polislere çok teşekkür ederim, Allah razı olsun" diye konuştu.
 
Öte yandan hırsızlık iddiasıyla Şanlıurfa'da yakalanan 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.