BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 35,00
ALTIN 2.451,41
HABER /  GÜNCEL

Polis araçlarından sünnet konvoyu

Isparta'da 18 çocuğun sünneti gerçekleştirildikten sonra polis araçlarıyla şehir turu atıldı

Abone ol

Isparta Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan 18 çocuk sünnet ettirildikten sonra Isparta Emniyet Müdürlüğünün araçlarıyla şehir turu attı.

Isparta Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan 18 çocuğun sünneti, Pazartesi günü özel bir hastanede gerçekleştirildi. Çocukların sünnet konvoyunu ise Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri üstlendi. Çocuklar, polis araçlarına binerek şehir turu attı. Çocukların içinde bulunduğu araçlara, motosikletli polisler de eşlik etti.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Altunay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan 0-12 yaş grubundaki 18 çocuğun sünnetini gerçekleştirdiklerini kaydetti. Hastane ortamında yapılan sünnetin ardından Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de konvoy için kendilerine yardımcı olduğunu belirten Altunay, polis araçlarının yurttan çocukları alarak, konvoyla şehir turu yaptığını anlattı. Altunay, organizasyona katkı sağlamak isteyen gönüllü kuruluşlar olduğunu ancak devlet imkanlarıyla bu organizasyonu başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.