BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.402,74
HABER /  GÜNCEL

Polatlı'da sele kapılan adam aranıyor

Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı Güreş köyünde dün akşam sele kapılan 67 yaşındaki kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Abone ol

İlçe merkezine 45 kilometre uzaklıktaki Güreş köyünde dün akşam saatlerinde sele kapılan böbrek hastası Feyyaz Şentürk'ü (67) bulmak için ekipler ve vatandaşlar çalışmalarına devam ediyor.

Arama çalışmalarını takip eden Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, yaptığı açıklamada, Güreş köyünde dün akşam saatlerinde etkili olan yağışın ardından yöredeki derenin kabardığını ve dereden karşıya geçmek isteyen bir vatandaşın sele kapıldığını söyledi.

Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirten Bilgin, "Kaybolan vatandaşımıza en kısa zamanda ulaşırız inşallah" dedi.

Bilgin, köyde yağışın ardından oluşan zararların telafi edileceğini söyledi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise "Çile Dağı'nın eteğinde, dere kenarına kurulu bulunan Güreş köyümüzde dün akşam saatlerinde yağmur sonrasında büyük bir sel afeti yaşandı. Köylülerin ifadesine göre, bugüne kadar görülmemiş bir sel afeti yaşanmış ve bir vatandaşımızı su alıp götürmüş. Devletin bütün unsurlarıyla arama kurtarma çalışmasına devam ediyoruz. Dileğimiz, Feyyaz Şentürk'ün bir an evvel bulunması" diye konuştu.

Yıldızkaya, "Devletimiz, belediyemiz buradaki yaraları sarmaya çalışıyor" dedi.