BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,86
ALTIN 2.494,50
HABER /  MEDYA

Playboy şaşırttı çıplak kadın resimleri...

Playboy dergisi seks içerikli çıplak kadın resimleri ve haberleri yüzünden twitter ve facebooka giremeyince tarihi bir karar aldı. Artık Playboy çıplak kadın fotoğrafı kullanmayacak.

Abone ol

Playboy dergisi bugüne kadar yayınladığı çıplak kadın fotoğrafları ile meşhur olmuştu. Playboy tarihi bir karara vararak yeni tasarımında artık çıplak kadın fotoğrafları yayımlamayacak.

Derginin Amerikalı sahipleri, internetin çıplaklık olgusunu çağ dışı kıldığını ve pornografik dergilerin artık ticari olarak pek mantıklı olmadığını söylüyor. Playboy dergisinin tirajı 1970'lerde 5,6 milyon adet iken bugün 800 bin civarında.

playboy çıplak şuh kadinÇIPLAK KADIN YERİNE ŞUH POZLAR

Playboy dergi tümüyle çıplak olmasa da şuh pozlar takınmış kadın fotoğraflarını kullanmaya devam edecek. Geçen ay yapılan ve derginin kurucusu ve editörü Hugh Hefner'in katıldığı bir toplantıda bu kararın alındığı belirtiliyor.

SEKSLE İLGİLİ HERŞEY BİR TIKLA GELİYOR

Amerikan New York Times gazetesinin haberine göre, Playboy yöneticileri, 1953'te yayımlanmaya başlayan derginin, öncülük ettiği değişikliklerin gerisinde kaldığını ifade ediyor.

Playboy İcra Kurulu Başkanı Scott Flanders, "O mücadele verildi ve kazanıldı. Bugün seksle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şey bir tıkla elinizin altında. Bu dönüm noktasında artık eski kalıyor" dedi.

playboy seks ve ciplak kadin haberleri karariPlayboy , Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarından yararlanabilmek için bir süre önce internet sitesinde çıplak kadın fotoğrafları yayımlamaya son vermişti. Dergi böylece internet trafiğini dört katına çıkarmayı başarmıştı.

PLAYBOY DERGİSİ

ABD kökenli olan Playboy erkek dergisi olarak dünya çapında bir şöhrete sahip. 1953 yılında Hugh Marston Hefner tarafından kurulan Playboy dergisi Türkçede, çapkın erkekler için sıfat olarak da kullanılır. 1980'li yılların sonuna doğru Erkekçe dergisinin Türkiye'de gösterdiği tiraj başarısı sonucu Türkçe sürümü de dönemin Türkiye yasalarına uyarlanmış fotoğraf biçimleriyle çıkarıldı. İlk Türkçe sayısının Türk güzeli Burçin Orhon'dur.