BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

PKK'ya büyük operasyon!

PKK'ya büyük operasyon!

Bitlis'in güroymak ilçesi’nde pkk'lılar tarafından hükümet konağına yapılan saldırının ardından bölgede operasyon başlatılırken, saldırıda yaralanan polis memurunu ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

PKK'ya büyük operasyon!

Bitlis'in Güroymak İlçesi’nde PKK'lılar tarafından hükümet konağına yapılan saldırının ardından bölgede operasyon başlatılırken, saldırıda yaralanan polis memurunu ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

PKK'ya büyük operasyon!

Diyarbakır'da PKK'nın, üst düzey bürokratlara yönelik düzenleyeceği saldırının son anda polisin dikkati sayesinde önlendiği ortaya çıktı.

PKK'ya büyük operasyon!

Kırsal kesimden kente PKK'lıların suikastlarda kullanacağı silahların getirileceğini belirleyen polis, 13 Haziran günü Silvan İlçesi yolunda önlem alarak silahların taşındığı araca operasyon düzenledi.

PKK'ya büyük operasyon!

Polisin titiz çalışması sonucu suikast önlenirken, adı açıklanmayan PKK'lı, özel güvenlik görevlileri M.A., ve F.O., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. polis, daha sonra yaptığı çalışmada eylem planıyla ilgili bağlantısı olduğunu belirlediği N.A'yı da yakaladı. N.A. da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.