BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

PKK'lının cenazesini almaya bakın kim geldi?

PKK ile TSK arasında birçok ilde çatışmalar yaşanırken Tunceli'de yine HDP skandalı yaşandı. PKK'lının cenazesini HDP'li vekil almaya gitti.

Abone ol

Türkiye'de terör olayları devam ederken HDP'li vekiller de her fırsatta PKK'lılara sahip çıkmaya devam ediyor. HDP'li Alican Önlü, Tunceli'de karakola saldırdıktan sonra yaşanan çatışmada öldürülen PKK'lı teröristlerin cesetlerini almaya geldi.

Tunceli'de Şehit Nahit Bulut Polis Karakoluna PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Şehir merkezinde polislerle çatışan iki PKK'lı öldürüldü, 1 polis şehit oldu.

CESETLERİ ALMAYA GELDİ

Saldırının ardından bölgede gerginlik sürerken, vatandaşlar evlerine çekildi, esnaf da kepenk kapattı. HDP Tunceli milletvekili Alican Önlü'nün ilk işi ise PKK'lı teröristlerin cesetlerini almaya gelmek oldu.

İŞTE O PKK'LILARIN VURULMA ANI

PKK'LILAR KARAKOL BASTI

Tunceli’de kent merkezinde karakol basmaya kalkışan PKK’lı teröristlerden 2’si öldürüldü. Çatışmada yaralanan bir polis memuru şehit oldu.

POLİSLER KARŞILIK VERDİ

Kentin en merkezi yeri Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi’ne bugün saat 11.30 sıralarında PKK’lılar saldırdı ve polisler anında karşılık verdi. Güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma başlayınca çevredekiler panik içinde kaçıp kendine güvenli bir yer aramaya başladı.

YÜZLERCE KİŞİ ÇATIŞMAYI İZLEDİ

Özel Harekat timlerinin de gelmesiyle devam eden ve yüzlerce kişinin film izler gibi izlediği çatışmada 2 PKK’lı öldü. Çatışma sırasında 2 polis ile çevrede bulunan bazı sivillerden yaralananlar oldu.

pkklilarin_cesetlerini_hdpli_milletvekili_aldi_1441365610_3298.jpg

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Bu sırada ölen PKK’lıların yanına gitmek isteyen kişilere engel olmak isteyen güvenlik güçleri havaya ateş açtı. Gerginliğin tırmandığı Tunceli’de, kentin bazı semtlerinden de silah sesleri duyuldu.

BOMBANIN PİMİNİ ÇEKTİ

Görüntülere göre PKK'lılardan biri ölmeden önce bombanın pimini çekiyor.

1 POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Çatışma sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 polisten biri kurtarılamayarak şehit düştü.

İŞTE HDP'Lİ ALİCAN ÜNLÜ

1441366378060.jpg