BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

PKK'lı Mustafa Karasu'dan Kılıçdaroğlu'na destek!

PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakkındaki "Diktatör Bozuntusu" sözlerine destek vererek "Diktatör ya ezer ya da mücadele ile alt edilir" dedi.

Abone ol

Terör örgütü PKK'nın yayın organı olan bir gazetede "Hüseyin Ali" mahlasıyla yazan PKK'nın Kandil'deki liderlerinden Mustafa Karasu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ağır ifadeler kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekledi.

Mustafa Karasu, gazetedeki yazısında "CHP lideri Kılıçdaroğlu gerçekten de çok doğru bir tespit yapmış. Tayyip Erdoğan’a 'diktatör bozuntusu' demiş. Eğer bu sözünde samimiyse bunun önemli siyasi sonuçları olacaktır. Çünkü diktatöre karşı sadece mücadele verilir. Diktatörle uzlaşılmaz. Diktatör ya ezer ya da mücadele ile alt edilir" ifadelerini kullandı.

Mustafa Karasu

"EĞER ERDOĞAN BAŞARILI OLURSA..."

Terörist Karasu yazısının devamında, MHP başta olmak üzere diğer muhalefet partileri ile aynı görüşte olduğunu belirterek "Eğer Erdoğan başarılı olursa yeni anayasa ve başkanlık sistemiyle bu diktatörlüğüne hukuki bir çerçeve kazandıracaktır." dedi.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da konuşan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, "Diktatör bozuntusu olan olan adam. Senin için şeref ve namus ne anlama geliyor? Oturacaksın bunun hesabını vereceksin. Ya tarafsızlığını korursun, saygı görürsün. Ya da sana her gün namus ve şeref kavramını hatırlatırım. Sen bu yemin niye ettin? Tarafsızlığını korumazsan bu lafları ağırlaştırarak devam ettireceğim. Bir de dindar geçiniyorsun. Ona göre sadece o dindar. İnançlı adamda namus ve şeref önemlidir. Sayın Davutoğlu beni eleştirebilir, ben de cevabını veririm." demişti.