BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,77
ALTIN 2.398,42
HABER /  GÜNCEL

Pişkin hırsız !

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bilgisayar, cep telefonu ve aksesuarı satışı yapan işyeri çalışanının diğer müşterilerle ilgilenmesini fırsat...

Abone ol

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bilgisayar, cep telefonu ve aksesuarı satışı yapan işyeri çalışanının diğer müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilen zanlı, iki tableti sırt çantasına koyarak ayrıldı.
İşyeri sahibinin güvenlik kamerasını izlemesi sonrası ortaya çıkan hırsızlık olayında zanlının tabletleri aldıktan sonra işyeri çalışanına şarj aletini sorması dikkat çekti.
Köprübaşı’nda bulunan bilgisayar, cep telefonu ve aksesuarı satışı yapan işyerinde geçen cumartesi günü meydana gelen hırsızlık olayı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşyerine giren bir kişi çalışanının tezgahın başında bulunan müşterileriyle ilgilenmesini fırsat bilerek, tabletlerin bulunduğu vitrine yönelerek 2 tableti sırt çantasına yerleştirdikten sonra, cep telefonunu çıkarıp telefonuna uyan şarz aleti olup olmadığını sorduktan sonra işyerinden ayrıldı.

SİNİRLENDİ
Hırsızlık olayı ile ilgili bilgi veren işyeri sahibi Şenol Ay, çalınan tabletlerden çok hırsızın pişkinliğinin kendisini kızdırdığını belirterek şunları söyledi:
"Cumartesi günü istirahat ettiğim için işyerine gelmedim. İşyerinde tek başına elemanım bulunuyordu. Pazar günü işyerinde ben vardım. Bir vatandaş tablet almak istediğinde tabletlerin her zaman bulunduğu vitrinde olmadığını gördüm ve elemanı arayarak Cumartesi günü tablet satıp satmadığını sordum. Tablet satmadığını söyleyince güvenlik kamerası görüntülerini izledim ve tabletlerin bir şahıs tarafından çalınmış olduğunu gördüm. İnanın beni adamın pişkinliği, tabletleri kendi eliyle koymuşçasına rahatlığı işyerinden ayrılmadan cep telefonunu gösterip cep telefonuna uygun şarz aleti olup olmadığını sorması tabletlerin çalınmasından daha fazla kızdırdı. Görüntüleri izledikten sonra güvenlik güçlerine gerekli şikayetimizi yaptık. Adamın yüzü kamerada açık görünüyor. Kısa zamanda bulunmasını bekliyorum."
(İHA)