BIST 10.471
DOLAR 32,80
EURO 35,08
ALTIN 2.459,06
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Pelitköy futbol sahasına kavuşuyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy beldesinde geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan futbol sahası için ödenek çıktığı bildirildi.

Abone ol

Devlet bakanı Nafiz Özak’ın talimatı ile çıkarılan ödeneğin Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, müsabakalara elverişli hale getirilebilmesi için belediyenin müracaatı ile Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın talimatı ile saha yapımında kullanılmak üzere ilk aşamada 100 bin TL paranın Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne geldiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık, ihale hazırlığına başlandığını söyledi.

Pelitköy’de sporu geliştirmek istediklerini belirten başkan Hüseyin Kayacık, “Sayın Devlet Bakanımız ve Gençlik Spor Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Gelen parayla ilk aşamada drenajlı toprak zemin yapılacak. Böylelikle ileride çim ya da suni çim yapımına elverişli bir sahaya sahip olacağız. Özellikle sentetik çim saha yapımı için girişimlerimiz devam edecektir. Bu kaynağın aktarımında 22. dönem milletvekilimiz sayın Ali Kemal Deveciler’in de büyük emeği geçmiştir.” dedi.