BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Pelin Çift'i dağıtan cinsellik yorumu

TRT 1'de Pelin Çift'e konuk olan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, 'İleri derece oral ilişki haramdır' deyince sunucu ne yapacağını şaşırdı.

Abone ol

TRT'de Pelin Çift'in programına konuk olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın ilahiyatçı babası Ali Rıza Demircan,  "İleri derecede oral ilişki" deyince Pelin Çift krize girdi. 

TRT ekranlarında izleyici ile buluşan 'Gündem Ötesi' programında Pelin Çift'in konuğu İlahiyatçı Yazar Ali Rıza Demircan'dı. Cinsellik ile ilgili sorulan soruyu rahatlıkla cevaplayan Demircan, evli çiftler arasında "haram" olan şeyleri sıralarken söyledikleri ile sunucu Pelin Çift'in krize soktu.

Demircan, "Eşler arasında anal ilişki haramdır. Bir hadislerinde peygamberimiz Allah gerçeklerin aktarılmasından utanmayınız buyurur. Birileri çıkacak bunları anlatacak. Aile hayatında huzursuzlukların temelinde farkında olmadan işlediğimiz haramlar büyük ölçüde yer tutmaktadır. Her haram hayatımıza bereketsizlik getirir. Eşe karşı uygulanacak sadizmi davranışlar haramdır. İleri boyutlarda oral ilişki haramdır... " deyince olanlar oldu.

peli̇n.20150711132021.jpg

Utanan ve başını önüne eğerek tek kelime edemeyen Pelin Çift'e Demircan bu kez de "Yaa Pelin Kardeş çok rahat konuşuyordun ama şimdi soru yöneltemiyorsun." diyerek dalgasını geçti.

Gülmemek için çabalarken "Ama hocam ne bilyeyim sizin böyle dakika bir gol bir..." diyen Pelin Çift, ne yapacağını bilemedi.

Demircan'ın "Kızım benim derdim ne biliyor musun?" sözlerine sunucu, "Hocam Allah aşkına sizin derdiniz ne" diye sordu

peli̇n-ci̇ft-kri̇z.jpg