BIST 10.251
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.407,19
HABER /  DÜNYA

Pascal Nouma evleniyor

Beşiktaş’ın eski futbolcu Pascal Nouma, dünya evine giriyor. <br/>Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir alışveriş merkezinde imza günü düzenleyen...

Abone ol

Beşiktaş’ın eski futbolcu Pascal Nouma, dünya evine giriyor.
Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir alışveriş merkezinde imza günü düzenleyen Fransız futbolcu, önce çocuklarla beraber buz pistinde paten yaptı. Dengesini zor sağlayan Pascal Nouma, çocuklar gibi eğlendi.
Ardından imza etkinliğine geçildi. Öncelikle engelli bir çocukla ilgilenen Nouma, daha sonra imzalı fotoğraflarını hayranlarına dağıttı. Hayranları ile fotoğraf çektiren Nouma, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Üç hafta sonra İstanbul’da evleneceğini belirten Fransız futbolcu Nouma, “İstanbul’da evleneceğim. 3 hafta sonra aile arasında bir düğün olacak. Kamera istemiyorum düğünümde. Müge, aşkım seni çok özledim. Eşim İstanbul’da biraz hasta ve işleri var. O yüzden Bodrum’a tek geldim” diye konuştu.
Kısa bir film çektiklerini ifade eden Nouma, “Bir ay sonra yeni bir film çektik sürpriz yakında filmi görürsünüz” dedi. Nouma, Beşiktaş’ta top koşturmasının ardından Türkiye’de kaldı. Türkiye’yi çok seven ünlü futbolcu, sigorta işi yapan Müge isimli bir bayanla birlikte olmaya başladı. Türk vatandaşı olan Nouma, evlendikten sonra doğacak çocuğunun adının da Türk ismi olacağını sözlerine ekledi.
(İHA)