BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.440,79
HABER /  DÜNYA

Partiye gitmek için çocuklarının ölümüne neden oldu

Arkadaşları ile partiye gitmek için yaşları 1 ve 2 yaşlarında olan bebeklerini 33 derece sıcakta 18 saat bekleten sorumsuz anne çocuklarının ölümüne neden oldu. Mahkeme anneye 40 yıl hapis cezası verdi.

Abone ol

AMERİKA Birleşik Devletleri'nin (ABD) Teksas eyaletinde yaşanan sorumsuzluk pes dedirtti.

Arkadaşları ile partiye katılmak isteyen Amanda Hawkins adlı kadın Haziran 2017'de 33 derece sıcakta, yaşları 1 ve 2 olan bebeklerini arabda bıraktı. Hawkins 15-18 saat arabada duran bebeklerini baygın halde buldu.

ÇOCUKLARINI DEĞİL KENDİNİ KURTARMAYI DÜŞÜNDÜ
Ancak bebeklerinin hasteneye götürmek yerine, herhangi bir yasal sorun yaşamamak için Google'dan arama yaptı ve çocuklarını soğuk suyun altına tuttu.

Hawkins daha sonra hastaneye götürdüğü çocuklarının göl kenarında bir çiçek kokladıkları için fenalaştığını söyledi. Ancak bunun doğru olmadığı anlaşıldı. Aşırı sıcak havaya maruz kaldıkları belirtilen çocuklar kurtarılamadı.

'AĞLAR SONRA SUSARLAR' DEDİ
Hawkins'in partide eğlendiği sırada birinin bebeklerin ağladığını söylediği ancak ihmalkar annenin ise  "Ağlarlar, ağlarlar uyurlar" dediği belirtiliyor. Hakkında dava açılan genç kadında mahkeme 40 yıl hapis cezası verdi.