BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.429,98
HABER /  DÜNYA

Paris'te alarm! Polis bir kişiyi vurdu

Paris'teki Notre Dame kilisesinde saldırı olayına polisin müdahale ettiği ve bölgeye yaklaşılmamasını istediği bildirildi.

Abone ol

Son günlerde Avrupa'da yaşanan terör olayları büyük korku yaratırken Paris'te yaşanan bir olay da güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Fransa'nın başkenti Paris'te bir şüpheli polise çekiçle saldırdı. Polis saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi.

Paris polisi, yaptığı açıklamada ünlü Notre Dame Katedrali'nde bir olay olduğunu belirtti ve halka bölgeden uzak durma çağrısı yaptı.

Paris'teki Notre Dame kilisesi civarında bir güvenlik görevlisine saldırıldığı ve olayda silah seslerinin duyulduğu bildirildi.

Le Figaro gazetesinin görgü tanıklarına dayandırdığı bilgilere göre, bölgede görev yapan bir güvenlik görevlisi saldırıya uğradı.

Olayda silah seslerinin duyulduğu, saldırıya silahıyla karşılık veren bir başka güvenlik görevlisinin saldırganı etkisiz hale getirdiği kaydedildi.

Polisin bölgeyi güvenlik gerekçesiyle tamamen kapattığı, kiliseyi ziyaret edenlerin de buradan çıkmasına izin verilmediği bildirildi.

Notre Dame kilisesi, Paris'in önemli turistik mekanları arasında yer alıyor.