BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.440,71
MEDYA

Paramparça 76. bölüm fragmanı

Paramparça dizisi 76. yeni bölümüyle 17 Ekim 2016 Pazartesi akşamı Star'da olacak. Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Paramparça 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 17 Ekim 2016 Pazartesi akşamı Star'da...


Polislerin ifade için götürdüğü Harun, kendisini ihbar edenin kimliğini öğrenir. Dilara’nın Harun’u affedebilmek için tek şartı vardır; Harun’un Maide Hanım’ı ihbar etmesi... Halası ve karısı arasında kalan Harun, Asuman’ın gösterdiği yakınlıktan da rahatsız olmaya başlamıştır. Harun ile Asuman arasındaki konuşmaya şahit olan Dilara çileden çıkar.


Burhan Bey, oğlu Deniz’i geri kazanabilmek için Cansu’yla buluşur. Cansu’nun geçirdiği kaza ise sağlık durumunun ciddiyetini ortaya çıkarır. Burhan Bey’in pes etmeye niyeti yoktur. Deniz’i masumiyetine inandırır ama Deniz, babasıyla ilgili çok daha büyük bir gerçeği öğrenecektir…


Hazal şirkette çok büyük bir hata yapar. Hazal’ın peşine düşen Ozan, Hazal’ın şoke edici sırrını öğrenirken yanında Cihan da vardır. Günlerdir takip ettiği Cihan’ın karşısına çıkan Selma, ona işbirliği teklifinde bulunur. Cihan geçmişin intikamını almaya gelen bu kadından duyduklarına inanmak istemez ancak Selma’nın Harun ile de görüşmesi dengeleri değiştirir.

Sitene Ekle
Etiketler