BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
MEDYA

Rüzgarın Kalbi 8. bölüm 2. fragmanı

Rüzgarın Kalbi dizisi 8. yeni bölümüyle 17 Ekim 2016 Pazartesi akşamı FOX'ta olacak. Rüzgarın Kalbi'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Rüzgarın Kalbi 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 17 Ekim 2016 Pazartesi akşamı FOX'ta...


Rüzgar büyük bir aşk ile sevdiği kadını Meltem’i iki yıl önce bir trafik kazasında kaybettikten sonra her şeyden ama en çok da anılarından kaçmak için Bosna Hersek’e gitmiştir. İki yıl boyunca ailesi de dahil kimse ile irtibat kurmaz. Türkiye’nin sayılı holdinglerinden biri olan Boran’ların sahibi annesi Vahide ve dayısı Kemal uzun uğraşlar sonucu Rüzgar’ın izini bulurlar. Ve Kemal Bosna’ya gidip Rüzgar’ı İstanbul’a geri getirir. Fakat Rüzgar’ın kalbi hala acılıdır. Yine duramaz ve kendisi için verilen kalabalık bir aile yemeğinden kimselere bir şey demeden kaçar. Tesadüfen karşılaştığı taksici sayesinde kendini Foça’da bulur. Zaten Rüzgar için nereye gittiğinin bir önemi yoktur.


Zeynep, çocukluk aşkı Kutay ile evlilik arifesindedir. Düğünlerine bir hafta vardır ve hazırlıklar devam ederken Zeynep aldatıldığını öğrenir. O da Rüzgar gibi her şeyi geride bırakarak kaçmak ister. Zeynep çok sevdiği dedesi Muammer’in ve teyzesi Ayla’nın yanına Foça’ya doğru yola çıkar. Fakat dedesinin çiftlik evine gelemeden Rüzgar’ın kaldığı kulübenin önünde baygınlık geçirir. Rüzgar ile kasabalının tanışması da bu sayede gerçekleşir. Ancak Rüzgar adı dışında gerçek kimliğini herkesten saklar. Zeynep’in en yakın arkadaşı Hande’nin düğünü yüzünden Zeynep ve Kutay tekrar karşılaşmak zorundadır. Sibel, Başak ve Hande bir plan düşünürler. Fakat bu planın işlemesi için Rüzgar’a ihtiyaçları vardır. Rüzgar ise Zeynep ile ilgili gerçeği öğrendiğinde bu plana "Hayır" diyemez. Ve böylece Zeynep ile Rüzgar arasında ortaya kalplerin konduğu bir oyun başlar...

Sitene Ekle
Etiketler