BIST 10.001
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.429,34
HABER /  MEDYA

Özlem'den Survivor Hilmicem itirafı! Turabi'yle birlikte...

SMS oyları ile Survivor All Star'dan elenen Özlem Çalın, Hilmicem ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Adada yaşananları anlatan Özlem, Turabi ve Hilmicem hakkında konuştu.

Abone ol

Survivor All Star'da 8. hafta yarışmadan elenen isim Özlem oldu. Elendikten sonra adada yaşananlar ile ilgili konuşan Özlem Çalın, Turabi ve Hilmicem ile ilgili iddialı açıklamlarda bulundu. Hilmicem'in Turabi'nin etkisinde olduğunu söyleyen Özlem, neden elendiğini de açıkladı.

ÖZLEM'İN 8 YIL ÖNCEKİ HALİNE BAKIN - TIKLA

Özlem Hilmicem ile ilgili olarak ; 'Hilmicem'i normal hayatta tanımıyorum, bu yarışmada bir araya geldik. Daha önceki Survivor'da onu izleyince çok efendi bir tavrı vardı. Bizim yarışmamızda da herkesin içindeyken sempatik ve güler yüzlüydü ama kimse  yokken sert bakan, agrasifleşen, kimseye cevap vermeyen bir tutum sergiledi. Bu hallerinde Turabi'nin de etkisini olduğunu düşünüyorum. Onlar Taner'de varken üçü bir arada arkadaş olup, birlikte konuşup kimseyle muhatap olmak istemiyorlardı. O yüzden biraz Turabi'den o konuda etkilenmiş olabilir. Çünkü konuşacağı zaman Turabi'nin gözlerine bakıyordu ya da konuştuğu zaman Turabi'ye bakıp 'ya kusura bakma ama konuştum' bakışını görüyordum. Bence kendi duruşunu sergilemesi lazım, 24 yaşında artık kişiliğini belli etmesi gerekiyor.' dedi.

screen-shot-2015-04-24-at-9.04.02-am.png

ÖZLEM SURVİVOR'DAN BÖYLE ELENMİŞTİ

SURİVOR'DA BU HAFTA ELENEN İSİM ÖZLEM OLDU
Saat 22.00'da Survivor 2015 ada konseyinde SMS oylama sonuçlarına göre birinci olan isim açıklandı. SMS oylama sonuçlarına göre haftanın birincisi bu Hasan oldu. Hasan SMS sonuçlarına göre birinci çıktığı için Hasan'ın adı elemeden çekildi. Bu durumda yerine elenmesi için dokunulmazlık kazanan Nadya isim verdi. Nadya 'da Bozok'un yedek planı gereği Özlem'in adını elenmek üzere açıkladı. Hasan da SMS birincisi olarak isim açıkladı ve Turabi'nin adını verdi. Acun Ilıcalı'nın dediği gibi 'çok ilginç bir oylama akşamı yaşandı'.

TURABİ ÖYLE DERİN BİR NEFES ALDI Kİ...
Survivor 8. haftada elemeye çıkan isimler Turabi, Bozok ve Özlem oldu. Acun Ilıcalı SMS oylama sonuçlarına göre elenen ismi yaşayınca Turabi 'Ohh be..." diyerek rahat bir nefes aldı. Survivor all star gönüllüler takımında bu hafta elenen isim Özlem oldu.

Özlem adını duyunca küçük bir şok yaşadı ve 'Nasip kısmet buraya kadarmış. Kalmak isterdim. Birinin kalbini kırdıysam özür dilerim. Herkese başarılar dilerim" diyerek veda etti.