BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Öz kızlarına tecavüz ettirdiler

Kız ayrılmak istedi... Ailesi nişanlısını çağırıp kızın odasına soktu. Kapıyı kilitleyip kızlarına tecavüz ettirdiler.

Abone ol Olay Sivas'ın Suşehri ilçesinde yaşandı. Kendisinden 16 yaş büyük biriyle evlendirilmek istenen kız ayrılmak isteyince nişanlısının tecavüzüne uğradı. Daha korkunç olan ise buna kendi ailesinin zemin hazırlamasıydı. Bu yolla kızlarının evlenmek zorunda olacağını düşünmüşlerdi.

Yalnızbağlar Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan 16 yaşındaki N.D. adlı kız, 2 ay önce ailesi tarafından 32 yaşındaki Y.Y. ile nişanlandırıldı. Nişanlandıktan bir ay sonra genç kız nişanlısında gördüğü bazı davranışlar üzerine onunla evlenmekten vazgeçti. Bunu da ailesine iletti. Ailesi kızı ikna etmek için çok dil döktü ama fayda etmedi.

DAMADA TECAVÜZ ETTİRDİLER

Bunun üzerine damat adaylarını, kızlarını ikna etsin diye eve çağırdılar. 

Gen kızın iddiasına göre damat adayı kızla cinsel ilişkiye girsin diye onları bir odaya kapattılar. Kapıyıl kilitleyen aile, damat adayına kızlarına tecavüz ettirdiler.

TECAVÜZ ÜSTÜNE AİLESİNDEN DAYAK YEDİ

Genç kızın annesi, babası ve halası damat adayının tecavüzüne tepki veren ve asla evlenmeyeceğini söyleyen 16 yaşındaki kızı dövdüler...

GENÇ KIZ HEM AİLESİNİ HEM NİŞANLISINI ŞİKAYET ETTİ

Ailesi ile nişanlısından ağır bir darbe yiyen genç kız yaşadıklarına daha fazla dayanamadı ve Suşehri Merkez Karakol Amirliğine giderek hem ailesinden ve hem de tecavüzcü nişanlısından şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından genç kızın annesi, babası, halası, nişanlısı ile nişanlısının annesi M.Y. (59) gözaltına aldı.

Polis merkezinde ifadeleri alınan zanlılar, sağlık raporları alındıktan sonra Suşehri Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

ZORLA BİRLİKTE OLMAYA
ZORLADILAR

Mahkemeye çıkarılan genç kızın annesi D.D, babası Y.D, halası S.S. ve nişanlısı Y.Y. ''küçük çocuğa cinsel istismar'', ''küçük çocuğa cinsel istismara neden olmak'', ''evlenmek amacıyla çocukları cinsel beraberliğe zorlamak'' ve ''darp'' suçlarından tutuklandı.

Genç kızın nişanlandığı Y.Y'nin annesi M.Y. ise mahkemece serbest bırakıldı.

N.D'nin Sivas Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kız yetiştirme yurduna gönderileceği öğrenildi. Genç kızın tecavüze uğradığı doktor raporuyla belgelendi.