BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Oynamadan kazanan Fenerliler

Fenerbahçe'de sözde yıldızların aldığı paralar müthiş, oynadıkları futbol ise evere şenlik..

Abone ol

Sabah Gazetesi'nin haberine göre yılda 3.5 milyon euro kazanan Emre en zor dönemde ortalıkta yok. 1.5 milyon euro alan Tümer ise bu sezon daha siftah bile edemedi..

Son dönemde birçok transferi 'fiyasko' çıkan Fenerbahçe'de, bu sezon en çok göze batan iki isim Emre Belözoğlu ile Tümer Metin... Bu iki oyuncudan Emre, yılda 3.5 milyon euro kazanıyor ama adı oynadığı maçlardan çok 'sakatlık' haberlerinde geçiyor. Fenerbahçe yönetimi, Emre'nin transferi için harekete geçtiğinde bu oyuncunun müzmin sakatlığı gündeme gelmişti.

Ama yönetim bunlara aldırmadı ve bonservisine 4.5, kendisine de yıllık 3.5 milyon euro vererek sözleşme imzaladı. Buna karşılık Emre şu ana kadar toplam 14 resmi maçın 9'unda ilk onbirde forma giydi. Bin 260 dakikanın 511'inde sahadaydı. Son maçlarda ise tedaviyle meşgul!

İYİLEŞTİ AMA YİNE DE YOK

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye ilk geldiği 2006- 07 sezonunda başarılı olan Tümer, geçen sezonun ilk yarısında sadece 4 lig maçında ilk onbirde oynadı; 6 karşılaşmada kadrodaydı. Daha sonra 'askerlik' problemi nedeniyle Yunan ekibi Larissa'ya gitti. Bu sezon ise Tümer adına tam bir hüsran oldu. Yıllık ücreti 1.5 milyon euro olan oyuncu hiçbir maçta forma giyemedi. Uzun süre sakat olan Tümer'i, Aragones iyileşmesine rağmen hiç oynatmadı. Tümer bugün de 18'e alınmadı.

Bu arada yıldız diye alınan ama oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yaratan yıldızlar da yok değil.. Maldonado ve Josijo bunlara en iyi örnek..